TAGHeuerConnected

Suveren sveitsisk smartklokke

TAG Heuer har endelig avslørt en smartklokke som vil få mange klokkeentusiaster til å sikle. Her er TAG Heuer Connected.

12. november 2015

Endelig forenes den nyeste Android-teknologien med sveitsiske urmakertradisjoner. Det kjente klokkemerket TAG Heuer lanserer nemlig Connected, og her snakker vi om en smartklokke for ekte klokkeentusiaster.

Dette er den først smartklokken fra en av de store sveitsiske luksusmerkene, men produsenten kan faktisk ikke skryte av at det er laget i Sveits. Det skyldes at store deler av innmaten leveres av Intel, og dermed lever ikke klokken opp til de strenge kravene om hvor mye av klokken som skal være produsert i Sveits.

TAG Heuer Connected har mye å by på selv om innmaten altså ikke er sveitsisk. Den har en Intel Atom-prosessor på 1,6 GHz, 4 GB lagringskapasitet og 1 GB RAM. Operativsystemet er den nyeste versjonen av Android Wear.

TAG Heuer Connected ble lagt ut for salg i går, men i et begrenset opplag på bare 1000 eksemplarer til en pris på 1350 euro, altså rundt 12 500 kroner. Når klokken blir å finne i norske butikker, er foreløpig uvisst.

Kanskje du er interessert i...