fiskekalender

App for laksefiskere

1. juni åpner laksefiske i mange norske vassdrag, og hvert år dras over 130 000 laks på land. Lurer du på hvor lenge årets sesong varer for den elva du har kjøpt fiskekort til, eller om alle lakseelvene i fylket du bor i har samme fisketid? Da bør du laste ned applikasjonen “Fiskekalender”.

28. mai 2011
  • Fiskekalender er den første applikasjonen til iPhone som gir en fullstendig oversikt over når du kan fiske laks i norske lakseelver. Alle fiskbare elver er listet etter fylke, noe som gjør det enkelt å finne fisketiden for det aktuelle vassdraget, forteller utvikler Tobias Bæck.

I tillegg til detaljert informasjon om når det er lov til å fiske laks sortert ned på hver enkelt elv, er også de elvene som til en hver tid er fiskbare markert med grønt. Det er også lagt inn lenke til gjeldende lokale fiskeforskrift. - All informasjon om fisketider er lagret i applikasjonen, så du er ikke avhengig av internettilgang, forteller Bæck.

I applikasjonen finner du også et bokmerke til Inatur sine nettsider hvor du enkelt kan kjøpe fiskekort og betale fiskeravgift. Vi vet ikke om det er planer om en Android-versjon av appen.

Kanskje du er interessert i...