pokemon go plus

Armbånd skal sparke nytt liv i Pokémon GO

Flere måneder forsinket – kommer det for sent?

13. september 2016 av Mikkel Jacobsen

Denne uken kommer endelig det lenge ventede armbåndet Pokémon GO Plus. Armbåndet skulle egentlig vært lansert i slutten av juli, da Pokémon-feberen herjet på sitt verste, men problemer med produksjonen har ført til at det kommer først nå.

> Les alt om Pokémon GO her

Armbåndet vibrerer og blinker når du passerer et PokéStop, og et trykk på en knapp gjør det mulig å samle gjenstander og fange eventuelle Pokémoner. Med dette armbåndet skal det altså ikke lenger være nødvendig å kaste Pokéballer i knollen på monstrene.

Monstre som følgesvenner Denne uken kommer det enda en oppdatering til spillet. En av de store endringene er muligheten til å velge en Pokémon som vandrer rundt med spillefiguren. Jo flere kilometer de går sammen, desto flere Candies tjener de. Candy er valutaen som brukes til å utvikle dyrene.

Dalende interesse Men er det for sent med oppdateringer og duppeditter til spillet? I et par måneder i sommer virket det som om ingen kunne snakke om noe annet enn Pokémon GO, men denne nyhetens interesse ser ut til å ha dalt fort.

Nå vil det vise seg om det fortsatt er liv i Pokémon GO eller om det bare var en sommerhit.

Pokémon GO Plus til 468 kroner

Kanskje du er interessert i...