Power bank 4

Ekstra strøm til nettbrettet og smarttelefonen

Få en kraftig power-bank som lader opp batteriet på en smarttelefonen, nettbrettet eller en iPad raskt. I tillegg til god funksjonalitet er den med læromslaget sitt både lekker og stilren.

28. mai 2015

Flott power-bank lader opp smarttelefonen og nettbrettet

De gode, gamle dager, hvor en mobiltelefon kunne holde på batteristrømmen i nesten en uke, er for lengst forbi. Moderne smarttelefoner kan knapt holde på strømmen i en hel dag, og derfor kan en power-bank være nyttig tilbehør til telefonen.

> Bestill en power-bank her

En power-bank er et mobilt batteri, som du kan ta med på farten og bruke til å lade opp blant annet telefonen din. Denne power-banken kan lade opp enheter med Android, iOS eller Windows Phone, og den har batterikapasitet nok til å lade opp toppmodeller som iPhone 6 og Samsung Galaxy S6 snaue to ganger.

Lett å ha med

I tillegg er den ganske kraftig, og trenger ikke mer enn et par timer på å lade opp en moderne smarttelefon fullt . Fysisk er power-banken på samme størrelse som en slunken lommebok, og det er derfor ikke noe problem å ha den med i en veske eller i en bukselomme.

Dette får du: * Kraftig power-bank. * Stilren læroverflate. * Kapasitet: 5000 mAh. * Nok til full oppladning av de nyeste smarttelefonene. * Indikator som viser power-bankens batterinivå. * Kabel med USB og micro-USB-tilkobling.

Se en video av power-banken

Se en video av det flotte batteriet (power-banken) her.

Kanskje du er interessert i...