Les også

CAT S61

Test: CAT S61

Sandberg Powerbank

Finn den beste nødladeren til smarttelefonen

Dagens smarttelefoner går fort tomme for strøm, men en nødlader gir ekstra driftstid når det kniper.

20. juli 2017

Smarttelefoner bruker så mye strøm at de har skapt et stort marked for transportable batterier med USB-utgang – også kalt nødladere.

Har telefonen gått tom for strøm, kan du raskt gi den påfyll med en nødlader.

Nødladere finnes i mange former og fasonger. En liten nødlader har ikke den helt store kapasiteten, men du får dem helt ned til kredittkortstørrelse. Store nødladere kan derimot gi mye strøm, men er selvfølgelig tyngre å dra på.

I Teststonen, hvor Komputer for alle tester produkter, finner du mange tester av nødladere og annet smart utstyr. Her er et par av de beste nødladerne vi har testet i det siste:

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 Som navnet sier er denne nødladeren vanntett. Den er i det hele tatt veldig solid, og den har en innebygd LED-lommelykt, slik at du kan finne frem i mørket. http://test.komputer.no/test/nodlader/sandberg/sandberg-waterproof-powerbank-6000/

TP-LINK 6700 mAh Power Bank Nødladeren fra TP Link er mer elegant og har større kapasitet. Den egner seg godt på innerlommen eller i håndvesken http://test.komputer.no/test/nodlader/tp-link/tp-link-tl-pb5200/

Du finner tester av flere nødladere i Testsonen.

Kanskje du er interessert i...