galaxys7-vs-iphone6S

iPhone 6S Plus er raskere enn Galaxy S7

AVSLØRING: Den nye toppmodellen fra Samsung, Galaxy S7, er tregere enn en gammel iPhone.

9. mars 2016

Kjøp en iPhone 6S eller 6S Plus hvis du vil ha markedets raskeste telefon.

iPhone 6S Plus, som ble lansert i oktober 2015, er raskere enn den splitter nye prestisjemodellen Galaxy S7 fra Samsung, som ellers har fått mye ros for å være den hittil raskeste Android-telefonen.

Vi kjørte både den nye Galaxy S7 Edge og iPhone 6S Plus i benchmark-programmet AnTuTu, som er det mest anerkjente programmet for å måle spesifikasjonene og hastigheten på en smarttelefon.

Konklusjonen er klar: Apple er raskere enn Samsung Samsung Galaxy S7 Edge scorer over flere målinger ca. 130 000, mens iPhone 6S Plus ligger på nesten 134 000. Forskjellen er ikke stor, men viser likevel entydig at toppmodellen fra Samsung må se seg slått av Apple-telefonen.

Tidligere var det nesten umulig å sammenligne telefoners hastighet på tvers av de ulike plattformene, men den nyeste utgaven av AnTuTu har fått skikk på omregningsfaktorene. Derfor er også målingene de mest anerkjente og relevante når to telefoner med forskjellige operativsystemer skal sammenlignes.

De raskeste telefonene i dag er altså iPhone 6S og iPhone 6S Plus, som har identiske spesifikasjoner når det gjelder datakraft og hastighet.

Kanskje du er interessert i...