iphone7

Ny iPhone i september

Her ser du hva du kan forvente av den nye Apple-telefonen

19. august 2016 av Mikkel Jacobsen

På nettet har ryktene svirret i over et halvt år, men nå er snart tiden inne for den offisielle lanseringen av iPhone 7, og dermed slipper vi å gjette lenger.

Det nyeste ryktet handler om at telefonen skal være helt vanntett. Det henger sammen med et annet rykte som går ut på at den tradisjonelle 3,5 mm hotetelefonutgangen vil forsvinne. Det kan jo tolkes som at Apple prøver å tette flest mulig åpninger.

Større batteri og bedre kamera En mer opplagt forklaring på den manglende hodetelefonutgangen er at man ønsker å frigjøre plass til et større batteri enn på tidligere iPhone-versjoner. I kategorien for mer sannsynlige rykter finner vi et bedre kamera og en kraftigere prosessor. Dessuten kan vi igjen regne med at telefonen vil finnes i to forskjellige størrelser.

Forhåndsbestillinger fra 9. september Apple avslører ingenting før de lanseringen 7. september, men det legger ingen demper på rykteflommen og informasjonslekkasjene. Dessverre har det ennå ikke kommet noe som slår den gangen en Apple-ansatt glemte igjen en prototype av iPhone 4 på en bar. Hvis ryktene holder stikk, kan man forhåndsbestille iPhone 7 fra fredag 9. september. De to iPhone 7-modellene vil være tilgjengelige fra fredag 23. september, og prisene vil være de samme som for iPhone 6-modellene.

Kanskje du er interessert i...