Laderen som følger med, kan lade batteriet til 100 prosent på 39 minutter.
OnePlus 8 T

Laderen som følger med, kan lade batteriet til 100 prosent på 39 minutter.

© OnePlus

OnePlus 8T lader opp til en hel dag på 15 minutter

OnePlus 8T lader superraskt, har et avansert kamera og en pris som ligger en del under konkurrentene.

26. oktober 2020 av Morten Skeldal Østergaard Testredaktør


Det kinesiske selskapet OnePlus lanserer nye mobiltelefoner på løpende bånd. Den nyeste modellen heter OnePlus 8T og har flere interessante funksjoner.

Det tar bare et kvarter å lade mobilen fra 1 til 58 prosent kapasitet, og batteriet er fulladet etter bare 39 minutter. Ladeteknologien kalles Warp Charge 65.

Det er prosessoren Qualcomm Snapdragon 865 5G som driver det hele, og som navnet tilsier,  er telefonen klar for det nye 5G-nettverket.

De fire kameraene består av et hovedkamera på 48MP med optisk bildestabilisering, et 16MP ultravidvinkelobjektiv og egne objektiver for makro- og svart-hvitt-fotografering.

> Les også: OnePlus presenterer OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 T kamera
OnePlus 8 T

Hovedkameraet i OnePlus 8T har en oppløsning på 48 megapiksler og er i grove trekk identisk med kameraet fra OnePlus 8 Pro. Prisen er imidlertid en annen, og OnePlus 8T er kanskje den beste kameramobilen du kan kjøpe akkurat nå.

Første ikke-Google-telefon med det nye Android 11

Telefonen er en av de første med Android 11. Til nå har det bare vært Googles egne telefoner som har kommet med det nye operativsystemet.

OnePlus 8T finnes i to versjoner. Den billigeste har en veiledende pris på 6790 kroner. Den har 8 gigabyte ram, 128 gigabyte lagring og kommer i to farger, Aquamarine Green og Lunar Silver. Eller lysegrønn og sølv, om du vil.

Den dyrere modellen har 12 gigabyte ram og 256 gigabyte lagring og fås bare i fargen Aquamarine Green. Prisen er 7790 kroner.

Vi ser frem til å teste OnePlus 8T, men til det har skjedd, kan du lese tester av tidligere OnePlus-telefoner i Testsonen.

Kanskje du er interessert i...