Google_komno_012012

Ring billig til hele verden

Du kan bruke Google som teleselskap og spare penger. I beste fall kan du spare over 98 prosent på telefonregningen ved å ta telefonsamtalene fra pc-en.

6. november 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du ringer billig til hele verden.

Internettelefoni? Kan det nå virkelig lønne seg? Er ikke det mest for nerder som sitter foran skjermen og snakker med andre nerder?

Sånn var det iallfall for noen år siden. Men nettelefoni er blitt stadig bedre. Man kan nå stort sett ringe like enkelt med pc-en som med den gamle telefonen som en gang sto på hylla. Det viktigste er at man kan ringe til en hvilken som helst vanlig telefon i hele verden, enten det er en fasttelefon eller en mobil. Den du ringer, trenger altså ikke sitte og vente ved pc-en med øretelefon, mus og tastatur.

Du må fremdeles gjøre litt forarbeid, og i utgangspunktet er du nødt til å sitte ved pc-en. Men prisene kan veie opp for ulempene. Det er spesielt mye å spare hvis du må ringe til fjerne land.

Så hva venter du på? Du trenger ikke noe annet enn pc-en din, et sett øretelefoner med mikrofon og internettforbindelse. Artikkelen viser hvor lett det er, og vi viser også en prisoversikt.

Kanskje du er interessert i...