Netflix

Netflix til Norge i slutten av 2012

Nå er det offisielt. Den populære streamingtjenesten kommer til Norge i slutten av 2012.

15. august 2012

Netflix kunngjorde i dag at de kommer til å tilby streaming av tv-serier og filmer til en lav månedspris i Norge, Sverige, Danmark og Finland innen utgangen av 2012. Når Netflix er lansert, kan brukere i de nordiske landene abonnere på tjenesten og umiddelbart få tilgang til et bredt utvalg av TV-serier og filmer fra fjern og nær. Mange av disse er i HD og har Dolby Digital Plus-surroundlyd.

Netflix lar brukerne velge mellom et bredt utvalg av TV-serier og filmer, og gir dem muligheten til å se disse når og hvor de ønsker det – for et fast månedlig beløp. Netflix kan brukes på mange forskjellige enheter med internett-tilkobling, som blant annet pc-er, Mac-er, tv-er, spillkonsoller, Blu-ray-spillere, smarttelefoner og nettbrett.

Netflix er verdens ledende nettbaserte abonnementstjeneste for tv-programmer og filmer, og har streamet innhold til millioner av amerikanske brukere siden 2007. Netflix ble lansert i Canada i 2010, i Latin-Amerika i 2011 og i Storbritannia og Irland i begynnelsen av 2012. Hvis du er interessert i å bli Netflix-bruker i Norge, kan du gå inn på www.netflix.no og takke ja til å motta en e-postvarsling når Netflix blir lansert. Flere opplysninger om tjenesten, som for eksempel pris, innhold og kompatible enheter, blir annonsert nærmere lanseringsdatoen.

Kanskje du er interessert i...