Prisvinnende nyheter: Finn datamaskinen til ditt behov

MSI har nettopp lansert en helt ny serie med bærbare PC-er som kan dekke de fleste behov – fra gaming til innholdsskaping og jobb.

24. februar 2023

En datamaskin er ikke bare en datamaskin. Akkurat som det finnes en rekke ulike merker og produsenter, så finnes det også ulike egenskaper hos de enkelte datamaskinene. Rent umiddelbart virker det kanskje litt uoversiktlig, men de ulike egenskapene er selvfølgelig utviklet for at de skal oppfylle akkurat dine behov.

Det å utvikle datamaskiner til ulike behov er noe MSI er eksperter på. Når vi tenker på MSI, så tenker vi kanskje først og fremst på deres ekspertise innen gaming, men faktisk kan det ledende merket også utvikle kvalitetssterke bærbare PC-er til deg som er innholdsskaper eller som trenger en god datamaskin til jobb.

© MSI

En ny, innovativ serie med bærbare PC-er

Akkurat nå har MSI lansert en helt ny, prisvinnende serie med bærbare PC-er som kombinerer innovativ teknologi med ekstremt god ytelse og estetisk design: RTX 40-serien. Datamaskinene i serien er noe av det ypperste innen systemytelse, kraft, batterilevetid og effektivitet.

Les videre og se en oversikt over hvilke datamaskiner i serien som kan dekke dine behov, enten det gjelder gaming, innholdsskaping eller jobb. 

Bærbare PC-er til gaming

Titan GT series / Raider GE series: De prisvinnende seriene Titan GT og Raider GE kommer nå med en førsteklasses i9-13980HX-prosessor og en eksklusiv teknologi som tar prosessorene og grafikken til nye høyder. De leveres selvfølgelig også med fantastiske skjermer som kan vise grafikken best mulig.

Stealth series: Den slanke og kraftfulle prisvinnende Stealth-serien kommer nå med et sortiment i størrelsene 14, 15, 16 og 17 tommer, så hvis du er på utkikk etter en god PC til gaming som ikke tar så stor plass, får du svaret her – den minste er til og med den mest kraftfulle 14-tommers bærbare gaming-PC-en på markedet.

Cyborg 15: Denne datamaskinen har en futuristisk og åpen design der du får fullt innsyn til de mekaniske og elektriske delene. Et perfekt valg til deg som er lei av den vanlige gamingdesignen!

© MSI

Til innholdsskaperen

Creator Z-serien passer til deg som bruker PC-en til å utvikle design og være kreativ – faktisk er datamaskinene i serien de mest kraftfulle bærbare PC-ene til innholdsskaping på markedet. De nyeste Creator Z17 HX Studio / Creator Z16 HX Studio kommer med de beste 13. generasjons Intel HX-serieprosessorene og er også blitt sertifisert av NVIDIA Studio.

© MSI

Bærbare PC-er til jobb og produktivitet

Her er serien til deg som bruker datamaskinen til jobb og som ikke vil sitte og vente på trege bærbare PC-er: Prestige-serien. De nye Prestige 14 Evo og Prestige 16 Evo støtter opptil den nyeste Intel® Core™ i7 H-serieprosessoren, som byr på en smidig og kraftfull opplevelse. Den helt nye 13-tommers Prestige 13 Evo er dessuten den letteste bærbare PC-en i hele MSI-serien og veier kun 990 g – perfekt til PC-vesken som skal over skulderen og med på jobb.

Om MSI

MSI er en av de ledende produsentene på verdensbasis når det gjelder gaming, innholdsskaping, jobb og produktivitet. De har en portefølje av produkter innen bl.a. bærbare PC-er, grafikkort, skjermer, hovedkort, stasjonære datamaskiner og servere. Les mer på msi.com

Kanskje du er interessert i...