Ansvarsfraskrivelse:

Informasjonen du finner på komputer.no og i bladets andre digitale tjenester, inkludert blant annet Fordelssonen, Spør oss Forum og Testsonen, har blitt grundig gjennomarbeidet og kontrollert. Derfor er den, så vidt vi vet, korrekt. Likevel kan vi ikke utelukke at enkelte feil sniker seg inn på sidene, eller at innholdet blir foreldet over tid.

Komputer for alle påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle forstyrrelser eller skader som kan oppstå i forbindelse med bruk av informasjon eller råd som vi har publisert i våre digitale tjenester. Likeledes påtar vi oss intet ansvar for skader og forstyrrelser som kunne vært forhindret av et sikkerhetsvarsel som ikke er sendt eller mottatt.

Prisene og produktinformasjonen som oppgis, gjengis med forbehold om endringer etter at innholdet ble publisert. Komputer for alle og Bonnier Publications A/S kan ikke holdes ansvarlig for uregelmessigheter, program- eller maskinvarefeil, tap av data eller andre problemer som kan oppstå som følge av veiledning fra oss eller andre lesere, eller som følge av installasjon eller bruk av innhold fra Fordelssonen og på eksterne nettsteder vi lenker til.

Eksterne lenker:

Vi gjør oppmerksom på at Komputer for alles nettsteder inneholder lenker til nettsteder som ikke driftes av Bonnier Publications International, og som vi derfor ikke kan ta ansvar for innholdet på.

Opphavsrett:

Hvis ikke annet er oppgitt, har Bonnier Publications International AS enerett til alt innhold på dette nettstedet. Guider, veiledninger og generelt innhold er kun ment for privat bruk. Profesjonell bruk er ikke tillatt uten nærmere skriftlig avtale. Innholdet kan bare siteres med tydelig kildeangivelse. 

Alle rettigheter, inkludert opphavsrett, til innhold og informasjon på Komputer for alles nettsted tilhører Bonnier Publications International – inkludert innlegg eller spørsmål som stiles til nettstedet.

Privat bruk av materialet er tillatt uten ytterligere godkjenning. All annen bruk av materialet krever godkjenning fra redaksjonen:

KOMPUTER FOR ALLE
Strandboulevarden 130
2100 København Ø, Danmark
Tlf.: +45 39 17 20 00
E-post: [email protected] 

Retningslinjer for informasjonskapsler:

Bonnier Publications International AS gjør sitt ytterste for å tilby oversiktlige nettsteder med det innholdet som er mest relevant for deg. For å kunne gjøre det, benytter vi teknologi som kan samle inn, behandle og sortere informasjon om hvordan du og andre bruker nettstedet. Du kan lese mer på https://komputer.no/cookiepolitikk.

Personvernerklæring:

Personopplysninger som utleveres når du oppretter abonnement, blir behandlet i tråd med vår personvernerklæring, som du kan lese på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/.

Vilkår for bruk av Fordelssonen:

Alt innhold i Fordelssonen er utvalgt eller produsert av Komputer for alles redaksjon, og kan lastes ned gratis av lesere som har kjøpt bladet. Adgang til å hente innhold fra Fordelssonen forutsetter at du oppretter en profil for Komputer for alles digitale tjenester. Denne profilen gir tilgang til Fordelssonen så lenge den er knyttet til et aktivt abonnementsnummer på Komputer for alle eller en gyldig kode fra bladet. 

Våre eksperter har testet innholdet i Fordelssonen for å sikre at det er fritt for virus og andre sikkerhetstrusler ved hjelp av ledende sikkerhetsverktøy på markedet, slik at du trygt kan bruke det på din PC. Vi anbefaler likevel at du alltid har et oppdatert antivirusprogram på datamaskinen din. Komputer for alle kan ikke holdes ansvarlig for uregelmessigheter eller tap av data som følge av at du installerer eller bruker innhold fra Fordelssonen og på eksterne nettsteder vi lenker til. 

Vilkår for bruk av Spør oss-forum:

 1. Det er bare abonnenter på Komputer for alle som kan stille spørsmål og svare andre brukere på Spør oss-forumet. Ikke-abonnenter kan lese spørsmål og svar. Tilgang til å skrive i Spør oss-forumet forutsetter at du oppretter en profil for Komputer for alles digitale tjenester. Denne profilen gir tilgang til Komputer for alles digitale tjenester, inkludert Spør oss-forumet, så lenge profilen er knyttet til et aktivt abonnementsnummer på Komputer for alle. 
 2. Det er bare tillatt å opprette én profil på Spør oss-forumet per person/abonnementsnummer. Hvis dette overtredes, vil brukerprofilen bli slettet.
 3. Komputer for alles abonnenter kan spørre bladets IT-eksperter og andre lesere om alt som har med PC-er, IT-utstyr og internett å gjøre. Henvendelser angående abonnement og andre kundeforhold skal rettes til Bonniers kundeservice. Kommentarer til bladets eller Komputer for alles digitale innhold, artikkelforslag og øvrige redaksjonelle henvendelser som ikke er PC-relatert, skal sendes til [email protected]. Hvis slike innlegg faller utenfor formålet med forumet, vil de bli slettet uten ytterligere forvarsel.
 4. Komputer for alle mottar og besvarer tekniske spørsmål utelukkende via Spør oss-forumet. E-post til redaksjonen eller spørsmål via brev, telefon eller andre kanaler, kan vi normalt ikke besvare. Når du har stilt spørsmålet ditt, blir det synlig for Komputer for alles IT-eksperter og alle andre lesere i forumet. Når spørsmålet er besvart, blir det sendt en melding om det til den e-postadressen du har knyttet til profilen din. Utvalgte spørsmål og svar fra Spør oss-forumet publiseres i redigert og anonymisert form i bladets Spør oss-spalte og på Komputer for alles nettsted, inkludert i Fordelssonen. 
 5. Spør oss-forumet skal være et hjelpemiddel for Komputer for alles lesere. Vi kan ikke gi noen garanti for at vi eller leserne kan løse problemet ditt, men vi garanterer at vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg!
 6. Lovgivningen skal til enhver tid følges i forbindelse med innlegg på Spør oss-forumet. Følgende overtredelser medfører en advarsel eller umiddelbar blokkering av brukerprofil, og kan medføre politianmeldelse:
 • Trusler
 • Oppfordring til kriminalitet, inkludert ulovlig deling av opphavsrettsbeskyttet materiale eller lenker til ulovlig deling av opphavsrettsbeskyttet materiale når man forstår at brukeren som har opprettet innlegget, ikke har handlet i god tro
 • Rasisme og hån på bakgrunn av religion, kjønn, etnisitet eller seksualitet
 • Ærekrenkelse, injurier og bakvaskelse
 • Brudd på privatlivets fred
 • Forsøk på å hacke eller overbelaste forumet
 1. Komputer for alle og Bonnier Publications A/S kan ikke holdes ansvarlig for uregelmessigheter, program- eller maskinvarefeil, datatap eller andre problemer som kan oppstå som følge av veiledningen vi eller andre har gitt via Spør oss-forumet. Hvis du velger å følge råd fra Spør oss-forumet, gjør du det på eget ansvar.
 2. Komputer for alle overvåker ikke systematisk alle innlegg, men følger med i temaer og innhold. Derfor er det ekstra viktig at forumet ikke brukes til spam, hets, støtende uttalelser, provokasjoner eller andre negative ting. Vi forbeholder oss retten til å uten ytterligere forvarsel slette og redigere i spørsmål og svar vi finner upassende eller som bryter forumets regler. I tillegg forbeholder vi oss retten til å blokkere brukerprofiler som gjentatte ganger publiserer upassende innhold i Spør oss-forumet. Du kan når som helst rapportere støtende innlegg (eller innlegg som på andre måter faller utenfor forumets formål) til Komputer for alles redaksjon på [email protected]– husk å legge ved en lenke og gjerne en begrunnelse.
 3. Komputer for alle forbeholder seg retten til å midlertidig eller permanent innskrenke eller stenge Spør oss-forumet uten ytterligere forvarsel.
 4. Alle rettigheter, inkludert opphavsrett, til materiale og informasjon på Komputer for alles nettsted tilhører Bonnier Publications A/S. Dette gjelder også innlegg, spørsmål eller svar som er skrevet i Spør oss-forumet. Når du skriver et innlegg på Spør oss-forumet, samtykker du til at Komputer for alle og Bonnier Publications A/S har rett til å offentliggjøre det eller på andre måter bruke innlegget ditt i alle eksisterende og fremtidige trykte og elektroniske medier som har tilknytning til Komputer for alle eller Bonnier Publications A/S. 
 5. Vi oppdaterer reglene for Spør oss-forumet fra tid til annen for å sikre de er i tråd med brukernes tilbakemeldinger eller endringer i tjenesten. Ved større endringer varsler vi deg ved å tydelig offentliggjøre en melding under punktet «Forum» i Spør oss-forumet, eller ved å sende deg en direktemelding. Vi anbefaler at du regelmessig holder deg oppdatert ved å lese gjennom reglene for Spør oss-forumet. 

Vilkår for Sikkerhetsvarselet:

Komputer for alles Sikkerhetsvarsel er en tjeneste for alle som abonnerer på bladet. Sikkerhetsvarselet sendes ut ved behov og vil vanligvis inneholde en advarsel mot en aktuell sikkerhetstrussel, for eksempel virus, datalekkasje, spam eller lignende som kan skade telefoner, datamaskiner, rutere eller annet elektronisk utstyr.

Hvis du velger å si opp abonnementet på bladet Komputer for alle, vil du ikke lenger motta Sikkerhetsvarselet via e-post.

Komputer for alles Sikkerhetsvarsel gis ut av: Bonnier Publications International AS, Boks 433, Sentrum N-0103 Oslo. Vi behandler personopplysningene dine i tråd med personvernerklæringen, som du kan lese her 

 

Kanskje du er interessert i...