Latitude 5491 er den minste av de nye og sikre pc-ene fra Dell.
Latitude 5491

Dell har nettopp lansert to nye pc-er som fokuserer på sikkerhet. Latitude 5491 er den minste av de nye sikre Dell-maskinene.

© Dell

Sikkerhet i høysete i nye pc-er fra Dell

De nye Dell-maskinene Latitude 5491 og 5591 er bærbare pc-er som fokuserer på sikkerhet.

Dell lanserer flere nye maskiner samtidig.

Et par av de mest interessante er de bærbare Dell Latitude 5491 og 5591. Maskiner som har ekstra fokus på sikkerhet.

Begge maskinene selges med en omfattende programpakke som skal beskytte informasjonen din. De har også flere maskinvareløsninger som skal sørge for at det bare er du som får tilgang til maskinen.

I tillegg til en fingeravtrykkleser er pc-ene også utstyrt med smartkortleser. De støtter også NFC, som er den samme teknologien som brukes i mobiltelefoner til for eksempel trådløs betaling. 

Skreddersy din nye Dell-pc

Pc-ene kommer med mange forskjellige konfigurasjoner, og på hjemmesiden til Dell kan du skreddersy maskinen når du bestiller.

Det som er fast er at skjermen på Latitude 5491 er på 14 tommer, mens skjermen på Latitude 5591 er på 15,6 tommer. Du kan selv bestemme om skjermene skal ha berøringsfunksjon, men berøringsfunksjonen koster selvsagt ekstra.

Dell Latitude 5491 og 5591 koster henholdsvis 900 og 1000 dollar i USA. Direkte omregnet blir det cirka 7000 og 8000 norske kroner, men det er priser uten moms, så vi kan nok forvente at de blir litt høyere. 

De nye pc-ene kan bestilles på hjemmesiden til Dell fra 17. mai 2018.


Redaksjonen anbefaler: Få en komplett sikkerhetspakke nå

Vi kan også hjelpe deg med å sikre din nye eller gamle pc. 

Komputer for alle har samlet 10 gode programmer i en komplett sikkerhetspakke. Programmene er nøye valgt ut og grundig testet av ekspertene våre, og du finner alltid den nyeste versjonen til nedlasting i bladets Fordelssone.

Med hvert program følger også en grundig trinn-for-trinn-guide.

> Akkurat nå kan du få én utgave av Komputer for alle og full tilgang til Fordelssonen for kun kroner 29,–. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...