Flyt_komno_152011

Flytt til ny pc

Det har aldri vært lettere å bytte fra én datamaskin til en annen. Programmet ”Enkel overføring” sørger for at du får med deg det viktigste når du innvier en ny pc med Windows 7.

7. mai 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du innvier en ny pc med Windows 7.

Det kan bli mye sukking og stønning på hjemmekontoret når vi skal kjøre i gang en ny datamaskin. Uansett hvor godt vi har forberedt den store flyttingen fra den gamle til den nye pc-en, er det ikke sikkert at filene havner der de skal.

Nå kan du flytte filene dine på en mye bedre og enklere måte ved å la gratisprogrammet Windows Enkel overføring trekke i trådene. En enkel veiviser gjør det lett å velge de elementene som du vil fl ytte over, og velge bort det som du ikke har bruk for lenger. Du kan raskt og enkelt kopiere filer, bilder, musikk og Windows- og programinnstillinger fra den gamle datamaskinen til en ny med et nytt operativsystem.

Alt sammen blir samlet i en såkalt overføringsfil, som du lagrer midlertidig på en ekstern lagringsplass – for eksempel en minnepinne eller en ekstern harddisk. Deretter kobler du lagringsplassen til den nye pc-en og legger overføringsfila på den ved å følge veiviseren.

Kanskje du er interessert i...