Les Komputer for alle som digitalt blad på Wype

Les Komputer for alle på magasinappen Wype

Som abonnent på Komputer for alle kan du lese bladet på både pc, nettbrett og mobiltelefon. Det er helt gratis, og du får selvfølgelig fortsatt det trykte bladet i posten. Se hvordan du kommer i gang med det digitale bladet.

27. mai 2016 av Rasmus Udsholt

Som abonnent på Komputer for alle får du også en digital utgave av bladet, uten at det koster noe ekstra. Dermed kan du alltid lese bladet på pc, mobil eller nettbrett.

Dermed kan du for eksempel raskt finne frem til et godt tips fra bladet når du hjelper en venn med pc-problemer.

Det er lett å hoppe fra en utgave til en annen i samlingen din, og du har alltid tilgang til de fem nyeste utgavene.

Du får selvfølgelig fortsatt det trykte bladet i posten, men samtidig kan du altså lese den digitale utgaven på en av skjermene dine via tjeneste Wype.

Fordelen for deg består i at flere familiemedlemmer nå kan lese bladet samtidig. Du har alltid de gode tipsene for hånden, og du slipper å rote gjennom bladsamlingen når du vil lese en eldre utgave.

Fungerer på pc, iPad, iPhone og Android

Den digitale utgaven av Komputer for alle er selvsagt klar den dagen bladet kommer ut, og er du abonnent, kan du logge inn og lese den når det måtte passe.

Wype fungerer i nettleseren på en pc, men du kan også laste ned gratis apper til iOS og Android. Det eneste du trenger for å komme i gang, er abonnementsnummeret til Komputer for alle.

Derimot får du ikke automatisk tilgang til den digitale versjonen hvis du kjøper bladet i butikk. Du må altså enten bli abonnent på Komputer for alle, eller betale et månedlig beløp på 129 kroner for fri tilgang til Wype-tjenesten.

Du kan også prøve Wype gratis i én måned - helt uten binding.

Tilgang til mange forskjellige blader

Når du er pålogget med abonnementsnummeret fra Komputer for alle, kan du for øvrig også få digital tilgang til en rekke andre spennende blader for bare 49 kroner i måneden – blant annet Bo Bedre, Illustrert Vitenskap, Historie og Digital Foto.

Kanskje du er interessert i...