Snapseed-appen til bildebehandling på mobiltelefonen.
Snapseed:

Fotoappen Snapseed fungerer både med Android- og Apple-enheter.

Snapseed: Genial fotoapp fjerner uønskede elementer fra bildene dine

Den geniale fotoappen Snapseed byr på en rekke avanserte funksjoner. Du kan blant annet fjerne uønskede elementer fra bildene, slik du kanskje kjenner til fra Photoshop. Bare at her er det helt gratis.

4. oktober 2022 av Steffen Nielsen

Appen Snapseed er et glimrende alt-i-ett-verktøy til bilderedigering.

Det er et av de verktøyene som alle bør kjenne til hvis de jobber med bilder på mobiltelefonen.

I stedet for å bruke mange forskjellige apper til bilderedigering, kan du nå samle alle bilderedigeringer i samme app – og bruke et av de mange kreative filtrene til å gjøre bildene dine enda bedre.

Snapseed er gratis, og appen er svært enkel å bruke. 

Kom i gang med Snapseed

Last først ned gratisappen Snapseed til Android eller iOS. Sørg for at appen får tilgang til bildene på mobiltelefonen. 

Appen er utviklet av Google og utmerker seg blant annet ved at du kan fjerne personer eller andre uønskede elementer fra bildene dine. 

Dermed kan du «photoshoppe» bildene dine uten Photoshop og slippe den utgiften! Og du trenger ikke være ekspert på bildebehandling, for Snapseed er enkel og intuitiv å bruke.

Les også: Det beste programmet til enkel bildebehandling 

Fjern personer med Snapseed

Metoden som Snapseed bruker til å fjerne elementer er overraskende og genial. 

Du gnir ganske enkelt fingeren forsiktig over det uønskede elementet, og så sørger appen selv for å overskrive elementet med resten av bakgrunnen på bildet.

I en artikkel i Komputer for alle nummer 17/2022 kan du trinn for trinn lese om hvordan du foretar endringen i bildene dine. 

> Les artikkelen i Fordelssonen her: «Hva gjør naboens hund på bildet mitt?» 

Se instruksjonsvideoen vår

I videoen nedenfor kan du se hvordan du må holde fingrene for å fjerne de uønskede elementene fra bildene dine, slik at de forsvinner og på magisk vis erstattes med bakgrunnen.

Mange andre verktøy i Snapseed

Hvis du liker Snapseeds verktøy til å fjerne uønskede elementer, vil du bli gledelig overrasket når du går på oppdagelsesferd i appens mange andre verktøy.

Du kan enkelt reparere, endre og finjustere bildene dine, og du kan også utforske mange kreative filtre som gir bildene dine et helt nytt uttrykk. 

Snapseed inneholder hele 28 verktøy som du kan bruke på et bilde på samme måte som vi har beskrevet ovenfor.

Du kan prøve deg frem med de forskjellige funksjonene, og du kan enkelt angre og gå tilbake til det opprinnelige bildet. 

Når du er ferdig med et bilde, kan du enkelt dele det med andre. Du kan også velge å overskrive originalbildet eller lagre en kopi på kamerarullen.

Snapseeds mange verktøy.
Snapseed:

Her kan du se alle verktøyene til Snapseed-appen. De fleste verktøyene har flere justeringsalternativer når de er valgt. 

Kanskje du er interessert i...