Elgato Cam Link 4K.

Koble et kamera eller videokamera til pc-en ved hjelp av Elgato Cam Link 4K, og du får et suverent nettkamera til videosamtaler.

© Elgato

Bruk familiens kamera som nettkamera

Finn fram det gamle kameraet og koble det til pc-en via USB, og Elgato Cam Link 4K gjør kameraet om til et utmerket nettkamera.

8. desember 2018 av Morten Skeldal Østergaard

Enhver som har prøvet videosamtaler via Skype, vet at det innebyggede nettkameraet på en bærbar pc sjelden er særlig godt.

Nå lover tilbehørsprodusenten Elgato nettkamerabilder i høy kvalitet. 

Ved hjelp av selskapets Cam Link 4K kan du nemlig bruke et vanlig digitalkamera som nettkamera. Vi kan nesten garantere at optikken i det kameraet er bedre enn i pc-ens innebygde nettkamera.

Alt du må gjøre er å koble en kabel til kameraets HDMI-utgang og koble det til Cam Link 4K i pc-ens USB-port. Cam Link 4K ser ut som en litt butt minnepinne og kobler sammen pc-en og kameraet, slik at nå dukker den opp i Windows som et vanlig nettkamera.

> Overvåk hjemmet fra mobilen med et smart ip-kamera. Få et med to nummer av Komputer for alle for kun kroner 69,50. Se tilbudet her.

Nettkamera i Ultra-HD-opløsning

Cam Link 4K leverer video i opptil Full HD med 60 bilder i sekundet, eller Ultra HD med 30 bilder i sekundet.

Du kan bruke et hvilket som helst kamera med HDMI-utgang sammen med Cam Link 4K, men Elgato fraråder å bruke et kamera som slår seg av etter kort tid for å spare på batteriet.

Her kan du se hvilke kameraer Elgato anbefaler å bruke sammen med Cam Link 4K. GoPro-actionkameraer er for eksempel godt egnet til formålet.

Den veiledende prisen på Cam Link 4K er 140 engelske pund, cirka 1500 kroner, men prisen blir nok litt høyere når videodingsen kommer på det norske markedet.

nettkamera

Med et smart ip-kamera kan du hold øye med hjemmet fra mobiltelefonen. Nå kan du få et ip-kamera sammen med to nummer Komputer for alle for kun kroner 69,50+ porto og eksp. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...