overvåkingskamera

Hold øye med huset når du ikke er hjemme.

Bruk et overvåkingskamera til å holde øye med hus og hjem

Nå kan du forlate hjemmet uten å være redd for ubudne gjester. Her kan du lese om hvordan du akkurat nå kan få et trådløst overvåkingskamera for under 70 kroner.

1. november 2018 av Anders Daugaard

Hva skjer i huset ditt når du ikke er der? Med et overvåkingskamera og en app på smarttelefonen kan du enkelt følge med uansett hvor i verden du er. Hvis det blir innbrudd i huset, kan bilder fra kameraet hjelpe til med å finne den eller de skyldige. 

> Bestill overvåkningskamera her

Så lite koster overvåkingskameraet

Et overvåkingskamera kan ta bilder og gjøre lydopptak når det for eksempel registrerer bevegelse fra ubudne gjester. I tillegg til overvåking av hjemmet kan du bruke kameraet til å følge med på for eksempel kjæledyr som er alene hjemme.

Det er ikke lenge siden man måtte ut med flere tusen kroner å få installert overvåking av hjemmet. I dag kan det gjøres mye billigere med et lite IP-kamera som er koblet til hjemmenettverket.

Akkurat nå kan du få 2 utgaver av Komputer for alle og et overvåkingskamera for kun kroner 69,50.

Enkel oppkobling 

IP-kameraet styres fra pc-en eller fra en app på smarttelefonen (Android eller iPhone). Herfra kan du følge med – også når du ikke er hjemme.

Kameraet leveres med en utførlig bruksanvisning som viser hvordan du installerer det på pc og mobiltelefon. Du får også det du trenger av skruer og plugger til montering. Du kobler kameraet til det trådløse nettverket, og deretter kobler du til et microSD-kort for lagring av opptakene. (microSD-kort følger ikke med.)

I videoen under kan du se hvor lett det er å montere og installere overvåkingskameraet.

Kanskje du er interessert i...