Google har oppdateret Gmail, nå får du raskere oversikt over eposten.

© Shutterstock

Nå blir Gmail enda bedre

En ny funksjon i Gmail gjør det mye lettere og raskere å svare på epost og få oversikt i innboksen. Her viser vi hvordan du bruker den nye funksjonen.

18. februar 2019

Gmail er et av verdens beste – om ikke det beste – epostverktøyet.

Det er enkelt og intuitivt å bruke, det er raskt og søkefunksjonen er glimrende.

På ett punkt har det likevel vært rom for forbedringer i epostprogrammet til Google, og det er når du høyreklikker på en epost. Til nå har du hatt tre muligheter; Arkiver, Marker som ulest og Slett.

Flere muligheter i ny Gmail-oppdatering

Vil du for eksempel flytte eposten til en bestemt mappe eller videresende den, må du gjøre det fra verktøylinjen i toppen.

Den nyeste oppdateringen gir deg mange flere muligheter når du høyreklikker på en epost.

Nå kan du for eksempel høyreklikke og velge "Svar alle" for å svare alle personene i en eposttråd. Sender du mange meldinger, er det en funksjon som vil spare mye tid.

Med den nye oppdateringen kan du også raskt ignorere eller utsette meldinger, slik at de blir sendt deg på nytt på et senere tidspunkt, så du kan ta stilling til dem da.

gmail

Slik vil det heretter ser ut når du høyreklikker på en epost i Gmail. Nå får du mange flere muligheter enn tidligere.

Ifølge Gmail vil den nye oppdateringen til Gmail være tilgjengelig fra 22. februar, men noen brukere har fått den allerede.

Bruker du ikke Gmail, kan du lese her om hvordan du skaffer deg en Google-konto og dermed også tilgang til alle Google-verktøyene.

Her kan du flere tips og triks til Gmail.

Få kontroll over Google med vår store Google-skole

Google skolen

I første del av Google-skolen ser vi nærmere på Google Docs. Det er Googles gratis tekstbehandlingsprogram, og kan lett hamle opp med Microsoft Word. Les mer i Komputer for alle nummer 8/2019.

I bladet Komputer for alle får du fra utgave 8/2019 den store Google-skolen i en serie på ti avsnitt. Der viser vi alle mulighetene du kan få gratis hvis du har en Google-konto.

I den første artikkelen ser vi nærmere på Google Docs, et effektivt og gratis tekstbehandlingsprogram. Programmet kan fint måle seg med Word.

Senere vil vi se nærmere på Google Sheets (regneark), Google Slides (presentasjoner), kalender, epost, Google Maps og mer.

> Få de ti artiklene i Google-skolen levert hjem med et årsabonnement på Komputer for alle til 749 kroner.

Da får du 18 blader med nyheter, guider, tester og tips til pc-en, samt ett års tilgang til Fordelssonen med flere enn 300 sikre programmer. Det inkluderer sikkerhetspakken, som garanterer deg en sikker pc. Det kommer hele tiden nye programmer og guider i Fordelssonen.

> Se tilbudet her

Kanskje du er interessert i...