windows live mail download

Hvor finner jeg Windows Live Mail?

Windows Live Mail er et av de mest populære programmene Microsoft noensinne har lagd, og i Spør oss-forumet får det mye ros av brukere som vil vite hvor de kan finne programmet.

24. august 2018 av Henning Dadkhah Rasmussen

Det er noen år siden Microsoft valgte å legge ned Windows Live Mail, selskapets mest populære epostprogram noensinne.

Det gjorde de fordi de heller ville lose kundene inn i den nyetablerte app-butikken i Windows 8 og derfor erstattet det populære populære programmet med en halvgod epost-app.

I begynnelsen kunne du fremdeles laste ned Windows Live Mail og bruke det i stedet. Det er dessverre ikke mulig lenger, for nå har Microsoft fjernet programmet fra hjemmesiden.

> Les mer om epost her

Kan jeg ikke bare finne Windows Live Mail på nettet?

Selv om Microsoft ikke lenger tilbyr Windows Live Mail, finnes det hjemmesider som uten tillatelse tilbyr deg å laste ned programmet. 

Det vil vi fraråde av flere årsaker: 

  1. Det er ulovlig. 
  2. Programmet har ikke blitt oppdatert på årevis, og derfor kan det være usikkert å bruke. 
  3. Hjemmesidene som programmet ligger på, er ofte fulle av skadevare og annen elendighet, og du vet ikke om dem som står bak siden har lagt til skadelige koder i Windows Live Mail.

Les også: Velg det beste gratis epostprogammet

Hva kan jeg bruke i stedet for Windows Live Mail?

Som du sikkert har oppdaget, er ikke epostprogrammet som følger med Windows 10 stort å skryte av, og det mangler en av funksjonene som gjorde Windows Live Mail så brukervennlig.

I stedet anbefaler vi at du laster ned det gode programmet eM Client fra Fordelssonen. 

Programmet minner en del om Windows Live Mail og er like lett å bruke som epostprogrammet til Microsoft.

Dessuten vant det Komputer for alles siste store test av epostprogrammer på grunn av sin allsidighet og brukervennlighet. 

Les de 10 viktigste spørsmålene om epost

Hvis du er forvirret over alle begrepene og uttrykkene som befinner seg i epostverdenen, kan du få svar på de viktigste spørsmålene i Komputer for alle nummer 13/2018. 

Her svarer vi på spørsmål som:

  • Hvilken eposttjeneste er best?
  • Kan jeg lese epost i frakoblet modus?
  • Kan jeg trekke tilbake en epost?
  • Hvorfor havner venner i søppelmappen?
  • Har mottakeren lest eposten min?

Kjøp bladet hos din nærmeste bladforhandler eller eller tegn et abonnement nå, og les det aktuelle bladet samt de ti siste utgavene med det samme i appen Wype.

> Akkurat nå kan du få to utgaver av Komputer for alle og en smart nødlader, et sett hodetelefoner eller en ergonomisk mus for kun kroner 69,50. Se tilbudene her. 

Kanskje du er interessert i...