internetspeed

Få raskere internettforbindelse og stream uten pauser

Øk farten på forbindelsen til internett uten å måtte kjøpe dyre pakker fra din teleleverandør. Vi har samlet tips, guider og tester som hjelper deg godt på vei til å nå nye hastigheter på nettet, så du kan streame raskt fra for eksempel Netflix og HBO.

16. oktober 2014

Ta et oppgjør med en treg internettforbindelse og få full fart på hjemmenettverket. Vi har samlet grundige tester av routere og nyttige guider som kan hjelpe deg med å optimere hjemmenettverkets dekning og hastighet. Du kan altså ta farvel med sløv websurfing og langsom streaming fra tjenester som Netflix, HBO og Viaplay.

Et perfekt hjemmenettverk

Du har et nettverk. Kanskje det bare består av en pc og en ruter med internettforbindelse, men det er der. Med denne artikkelen får du mer ut av utstyret du har – mer fart, bedre stabilitet eller bare muligheten til å koble til flere enheter.

Les mer

Raskt nettverk til den gamle pc-en

Med et nytt nettverkskort som støtter de nyeste standardene kan du bruke alle funksjonene i ruteren din og få full fart på nettet.

Les mer

Her er den beste nettleseren

En nettleser gir deg tilgang til internett fra datamaskinen din. Den skal både være sikker og rask, og den må fungere uten problemer med alle nettsider, så tekst, bilder og video blir vist riktig.

Les mer

Kartlegg det trådløse nettverket

Med et nytt verktøy kan du måle kvaliteten på det trådløse nettverket ditt, og se hvor du skal plassere ruteren for å få best mulig dekning.

Les mer

Ta kontroll over nettforbindelsen

Når du har koblet pc-en opp til internett, har alle programmene i Windows like stor tilgang til nettet. Men med det smarte programmet NetBalancer kan du bestemme selv hvor mye båndbredde programmene kan bruke.

Les mer

Bytt kanal og surf uten avbrytelser

Hvis nettforbindelsen har det med å falle ut eller du syns at den virker treg, kommer det kanskje av at ruteren din deler frekvens med naboene. Her kan du lese hvordan du bytter til en bedre kanal.

Les mer

Hvor er routeren plassert? GJØR DET SELV: Det er mye du kan gjøre selv, for å få nettverket til å rekke lenger. Også uten den minste peiling på datakommunikasjon. Les mer i bladet Gjør det selv

Kanskje du er interessert i...