facebook kommentar

Finn venners kommentarer på Facebook

Populære Facebook-oppslag får mange kommentarer, og det blir fort så mange at det er vanskelig å finne tilbake til bestemte kommentarer. Her er et triks som gjør det lettere å finne venners kommentarer.

4. november 2016 av Mathias Alsted Lund Flinck

Knut Pettersen har kommentert et oppslag. Du har fått melding på Facebook, men finner ikke den treffende kommentaren til Knut, fordi den har druknet i en bølge av mer eller mindre intetsigende kommentarer fra andre brukere.

Av og til kan det være vanskelig å finne tilbake til nettopp den kommentaren du er ute etter. Med tre enkle klikk er det likevel lett å finn de kommentarene som er mest relevante for deg.

Finn venners Facebook-kommentarer

Det er ganske lett. Finn et oppslag som en av vennene dine har kommentert. Klikk på 274 kommentarer (antallet er selvfølgelig avhengig av hvor mange som har kommentert), klikk deretter på Siste, som ligger like over kommentarfeltet på høyre side.

Nå dukker det opp en liten meny, og her velger du Populære kommentarer. Deretter vil kommentarene til venner få en fremtredende plasseringer i kommentarfeltet.

> Les mer om Facebook her

Kanskje du er interessert i...