Varsler i Facebook
© Shutterstock

Nå er det slutt med invitasjoner til spill og apper på Facebook

Snart er det slutt på irriterende invitasjoner til spill og apper på Facebook. Facebook fjerner nemlig funksjonen, ifølge et blogginnlegg fra selskapet.

20. desember 2017 av Peter Skovbjerg Jensen

De fleste har opplevd at et familiemedlem har begynt å spille Candy Crush eller et annet spill på Facebook, for deretter å bli bombardert med invitasjoner til å være med å spille.

Selv om det er mulig å blokkere slike invitasjoner, kan det være en besværlig prosess for uinnvidde. Snart slipper du imidlertid å irritere deg. Facebook fjerner nemlig muligheten til å invitere venner til apper via Facebook. 

Det forteller selskapet i et blogginnlegg.

6. februar 2018 blir endringen permanent for alle brukere, så hvis du vil ha flest mulig med på å spille Candy Crush, må du invitere dem nå.

Ønsker du mer kontroll over Facebook-kontoen din kan du se nærmere på personverninnstillingene. 

Facebook fjerner flere funksjoner

Appinvitasoner er ikke det eneste Facebook fjerner.

Med en Facebook-profil har det lenge vært mulig å skrive i kommentarfeltet på mange hjemmesider. Det vil si at så lenge du har vært logget inn på Facebook, har du også kunnet kommentere på andre sider med eget navn og bilde. 

Etter 6. februar 2018 vil heller dette ikke være mulig.

Facebook fjerner også muligheten for at spill kan ha en ”like”-knapp i appen. For å trykke ”like” om spillet, må du nå gå til spillets Facebookside.

Du kan lese mer om endringene på Facebook i bloggen deres.

Les nyheter om Facebook

Kanskje du er interessert i...