Slik velger du en minnekontoforvalter på Facebook

Slik velger du en minnekontoforvalter på Facebook

Velg en minnekontoforvalter på Facebook

Vi deler villig vekk bilder og all mulig annen informasjon om oss selv på Facebook – men hva skjer hvis du plutselig dør? En minnekontoforvalter kan utpekes til å ta hånd om Facebook-arven din.

29. november 2016 av Mathias Alsted Lund Flinck

Hvis du plutselig mister et familiemedlem som er en aktiv Facebook-bruker, får profilen stå urørt med mindre det er utarbeidet et Facebook-testamente og opprettet en minnekontoforvalter.

Når en Facebook-bruker går bort, kan en forvalter enten slette kontoen eller konvertere den til en minnekonto. Velger du minnekonto, kan minnekontoforvalteren skrive et innlegg på profilen og oppdatere profil- og forsidebilde. Vedkommende kan ikke gjøre endringer på annet som står der. Du kan også gi minnekontoforvalter tillatelse til å laste ned en kopi av det du har delt på Facebook.

Slik velger du en minnekontoforvalter

  • Klikk på pilen øverst i høyre hjørne og velg Innstillinger i menyen.
  • Under punktet Sikkerhet velger du Minnekontoforvalter.
  • Nå velger du hvilken av vennene dine du vil at skal forvalte profilen din når du dør, eller be om sletting av konto, hvis du vil at vedkommende skal slette kontoen din. 
> Les mer om Facebook

Nå kan du få bedre lyd ved pc-en, helt uten å forstyrre omgivelsene. Akkurat nå får du et sett hodetelefoner, 2 nummer av Komputer for alle og det digitale bilaget "Alt du bør vite om strømming" for kun kroner 59,50. Du sparer 411 kroner. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...