Planlegg ferien med Google.
Google Travel

Google legger ned Google Trips. Se hvordan du kan planlegge ferien med andre Google-tjenester.

© Google

Google legger ned populær tjeneste

Google legger ned den populære tjenesten Trips som du kan bruke til å planlegge ferier. Her viser vi hva du kan bruke i stedet.

4. september 2019


Google Trips har vært en praktisk app å ha for å planlegge ferier og andre reiser.

Appen har blant annet holdt oversikt over flytider og hotellreservasjoner, men nå har Google bestemt seg for å legge ned appen.

Heldigvis kan du finne mange av de samme funksjonene i andre Google-tjenester.

Finn fly og hotell med Google Travel

Heretter vil Google Travel være navnet på reise-appen fra Google. I den kan du søke etter flyreiser hos mange forskjellige flyselskaper. 

Du kan også få oversikt over de laveste prisene på at kart, hvis du ikke helt vet hvor du vil reise. I Travel har du også muligheten til å bestille hotell på destinasjonen.

Vil vite mer om reisemålet, kan du klikke på Utforsk. Der får du forslag til severdigheter og masse annen informasjon om stedet. Google Travel finner du her.

Planlegg ferien med Google Maps

Flere funksjoner fra Trips er også blitt tilgjengelige i Google Maps. Nå kan du for eksempel sette bokmerker ved steder du gjerne vil besøke.

Nederst i smarttelefonappen Google Maps kan du få forslag til severdigheter, spisesteder og hoteller som ligger i det utsnittet av kartet du ser på.

Hvis du har bestilt overnatting og fått en bekreftelse på Gmail eller har notert et møte på en kafé i Google Kalender, kan du også finne det i Google Maps: 

Åpne menyen øverst i venstre hjørne. Trykk på Dine steder og velg fanen Bestillinger.

> Les også: Nå blir Google Maps bedre til å vise veien

Kanskje du er interessert i...