chrome logo

Last ned lynrask nettleser

Google har nå klar 64-bitersversjonen av nettleseren Google Chrome. Den nye versjonen er lynrask, sikret mot feil og enda tryggere i bruk.

31. august 2014

Hvis du vil ha den nyeste og raskeste nettleseren på markedet, er Google Chrome tingen. Den har nettopp kommet i en helt ny versjon spesielt for datamaskiner med et 64-biters operativsystem.

Det betyr at nettleseren kan åpne nettsider og spille video mye raskere enn den tidligere utgaven. Oppgraderingen gjør også at det er en mye mindre risk for at nettleseren skal slutte å fungere eller få problemer. Sikkerheten er i tillegg blitt forbedret, og en lang rekke sikkerhetshull er stengt.

En annen forbedring er visningen av nettsider, som ved hjelp av ny teknologi gir skarpere bilder og generelt høyere kvalitet. Nettleseren er i tillegg optimalisert for skjermer med svært høy oppløsning, som for eksempel Apples Retina-skjermer.

Google Chrome ble lansert i 2008 og har siden da blitt stadig mer populær. I juli 2014 hadde Chrome en markedsandel i hele verden på 20 prosent. På førsteplassen troner fremdeles Internet Explorer, med 58 prosent.

Kanskje du er interessert i...