Google Chrome meldinger

Google Chrome er en god nettleser, men den har likevel noen irriterende funksjoner.

© Google

Slik fjerner du meldinger i Google Chrome

Dukker det til stadighet opp irriterende nyhetsmeldinger fra diverse hjemmesider når du bruker Chrome? Vi viser hvordan du blir kvitt dem.

Har du sett det siste værvarselet? Har du fått med deg artikkelen om slangetemmeren som ble tatt med to pytonslager i kofferten?

Mange plages til stadighet med meldinger som dette når de bruker nettleseren Chrome.

Meldingene kan være irriterende, og de dukker opp fordi du mer eller mindre bevisst har godtatt at en hjemmside kan sende deg meldinger når nettleseren er åpen.

Du kan imidlertid gå til innstillingene i Chrome og slå av funksjonen eller begrense hvilke hjemmesider som skal ha lov til å sende deg meldinger. 

Les også: Slik oppretter du en Google-konto

push meldinger Chrome
Push

Noen hjemmesider tilbyr å sende deg meldinger når de oppdateres. Som oftest takker man nei, men er du uheldig og velger ALLOW eller TILLAT, vil du motta nyhetsmeldinger på skjermen. Heldigvis er det mulig å angre.

Slik slår du av meldinger i Chrome

Åpne et vindu i Chrome og klikk på de tre prikkene øverste i høyre hjørne.
I menyen velger du Innstillinger. Bla nedover og klikk på Avansert.

Under gruppen av punkter i Personvern og sikkerhet velger du Innholdsinnstillinger. Klikk på Varsler, som er illustrert med en klokke.

Nederst finner du en liste over hvilke nettsider som sender deg meldinger. For å fjerne en side fra listen klikker du på de tre prikkene på siden og velger Fjern. Fra nå av vil du ikke lenger motta meldinger fra denne hjemmesiden.

Les også: Slik søker du anonymt i Chrome

Kanskje du er interessert i...