© Colourbox

5 smarte dingser som gir større kjøreglede

Du kan fremme kjøregleden ved å øke komforten i bilen for både deg og medpassasjerene. Dette kan du gjøre ved hjelp av disse smarte dingsene.

9. februar 2017 av Anna-Dora Maron

Kjør sikkert med Komputer for alle. Få smarte, håndfrie Bluetooth-hodetelefoner som også lader telefonen når du kjører.

“Er vi snart fremme?”

Kanskje spør du deg selv på vei til jobb, eller kanskje kommer spørsmålet gjentatte ganger fra barna i baksetet når dere er på bilferie – kjøreturen er ofte noe man bare vil ha overstått.

Det kan du derimot forandre på.

Vi har samlet de smarteste dingsene som gjør kjøreturen til en ren fornøyelse.


Sett en stopper for klagingen fra baksetet med iPad-holder

En lang kjøretur med barn kan være en stor utfordring, siden barna fort blir rastløse i baksetet.

Dette kan være ytterst stressende og distraherende for deg som kjører.

En iPad-holder til setene kan være løsningen på dette problemet. Sett på en god film til barna og kjenn hvordan roen senker seg i bilen. 

En lekker espresso, takk

Hva med en oppkvikkende espresso når trøttheten melder seg i køen på motorveien?

Med maskinen Handspresso Auto kan du brygge en frisk kopp kremet og velsmakende espresso i bilen. Det eneste du trenger er vann og en kaffekapsel. 

Vi garanterer at alle de andre bilistene i køen blir grønne av misunnelse. Husk bare å ikke drikke kaffe mens du kjører. 


Fra familiebil til sportsbil

Dagdrømmer du om en kjøretur i en sportsbil?

Da bør du skaffe deg en Sound Racer.

Denne dingsen skal bare settes inn i sigarettenneren, så triller lyden av den villeste sportsbilen ut av høyttalerne hver gang du akselererer. Det kan gi deg en god latter på en ellers grå og trist hverdag.


Kjedelig, men praktisk og uunnværlig 

Denne dingsen er ikke like morsom og revolusjonerende som de tidligere nevnte dingsene, men til gjengjeld er den helt uunnværlig.

En mobilholder kan redde deg fra mange irriterende situasjoner, enten du har glemt GPS-en hjemme eller vil høre musikk fra telefonen.

Sikker bilkjøring med Bluetooth-hodetelefoner

Det er ulovlig å holde på med telefonen mens du kjører, så skaff deg et sett med hodetelefoner hvis du skal snakke i telefonen. På den måten slipper du å komme på kant med loven.

Med Bluetooth-hodetelefoner kan du blant annet delta på mandagsmøtene hvis du sitter fast på motorveien, eller ringe hjem for å spørre om handlelisten. 

Akkurat nå kan du få Bluetooth-hodetelefoner og lader med Komputer for alle til en god pris. Se det eksklusive tilbudet her. 

Kanskje du er interessert i...