Geberit AquaClean smart toalett

Geberit AquaClean Mera kan styres av fjernkontrollen som følger med, men du kan også gjøre det med en app på smarttelefonen.

Smarttoalett med innebygd dusj – som du styrer med mobilen

Smarte japanske toaletter med dusjfunksjon er på vei inn på det skandinaviske markedet, og nå er sveitsiske Geberit klare med modellene AquaClean Mera og Tuma, som kan styres fra en app på smarttelefonen.

Den først tanken er muligens at det høres litt for omstendelig ut å koble toalett opp mot en app på telefonen, men mulighetene det gir tilgang til, er kanskje ikke så dumme likevel.

Toalett med innebygd dusj har smarte funksjoner

Sveitsiske Geberit, som produserer dusjtoalettene AquaClean, viser nå frem to nye modeller i serien, Tuma og Mera, og begge kan styres fra en app. 

I hverdagen er naturligvis enklest å trykke på den medfølgende fjernkontrollen eller kontrollpanelet på veggen, og så skylle, rengjøre og tørke, men appen gir tilgang til noen ekstra bekvemmelighetsfunksjoner. 

Geberit AquaClean styrer toalettet med mobiltelefonen

Glemmer du tilfeldigvis å ta med deg smarttelefonen på toalettet, kan du fremdeles bruke de smarte funksjonene via fjernkontrollen.

Fra appen kan du nemlig stille inn vannmengde, trykk, temperatur og den rekke andre parametre. Innstillingene kan også gjøres personlige, slik at de passer akkurat den som bruker toalettet.

Slik kan hele familien være sikre på at de får den toalettopplevelsen de foretrekker.

Ta det intelligente toalettet med på ferie

En annen smart funksjon er at du kan overføre dine personlige innstillinger til et annet toalett av samme modell. Det betyr at du kan bruke et Geberit-toalett på ferie akkurat på samme måte som du er vant til hjemmefra.

Det forutsetter selvsagt at feriestedet har akkurat den samme toalettløsningen.

> Akkurat nå kan du få to nummer av bladet og en elegant Bluetooth-høyttaler for kun kroner 69,50. Du sparer 401 kroner. Se tilbudet her.

Geberit AquaClean intelligente toalettapp

Fra appen kan du styre dysene og justere trykk, vannmengde og temperatur. Det samme kan du gjøre med den etterfølgende tørkingen.

Du finner appen i Google Play her.

Men billig er ikke denne moroa. Prisene på Geberit Mera og Tuma begynner på rundt 20 000 kroner – og vil du ha et vegghengt kontrollpanel må du ut med litt over 3000 kroner til.

Du kan lese mer om toalettene her.

Les mer om smarte hjem 

Kanskje du er interessert i...