Archos Hello bruker Googles smarte assistent til å styre musikk, lys, termostater og andre smarte enheter i hjemmet.

Archos Hello anvender Googles smarte assistent til at styre din musik, lyset, termostater og andre smarte enheder i dit hjem.

Styr hjemmet med stemmen

Google har nettopp lansert en norsk utgave av sin smarte assistent Google Assistant, og nå kan du snart få smarte enheter som er klare til å motta stemmekommandoer.

Google har nettopp lanser det smarte stemmestyringssystemet Google Assistant på norsk. Det betyr at du snart kan snakke til smarttelefonen og få den til å sette på lyset, varmen, favorittsangen din og mye annet hjemme – på norsk.

Styr hjemmet med Archos Hello

Det at du må snakke til telefonen for å få utnyttet disse nye mulighetene, er ikke så veldig praktisk, og Archos Hello er et mye smartere alternativ.

Enheten inneholder nye Android Oreo og har en fargeskjerm som viser kommandoene dine. Med de fire innebygde mikrofonene hører Archos Hello kommandoene dine, og sender dem videre til Google Assistant, som utfører dem.

Archos Hello kan både stå og ligge. Takket være fire innebygde mikrofonene hører den alt du ber den om.

Archos Hello kan både stå og ligge. Takket være fire innebygde mikrofonene hører den alt du ber den om.

Du kan altså si "tenn lyset i gangen", og få det gjort, uten å være i nærheten av bryteren. Se flere eksempler på hva du kan spørre Google Assistant om her. 

For å utnytte de spennende mulighetene må du ha smarte enheter installert hjemme, som lyspærene Philips Hue, termostatene Danfoss Living Connect eller smarte stikkontakter. Les mer om smarte produkter her. 

Archos Hello har ennå ikke kommet til Norge. I USA ligger prisen på 160 dollar.

> Akkurat nå kan du få en elegant Bluetooth-høyttaler og to nummer av Komputer for alle for kun kroner 69,50. Du sparer 401 kroner.

Kanskje du er interessert i...