Windows insider Program

Det er ganske enkelt å bli en del av Windows Insider Program. Vi anbefaler likevel at du ikke velger en pc du bruker daglig til dette.

© Shutterstock

Nytt blad: Prøv nyhetene i Windows før alle andre

I det nye bladet kan du se hvordan du blir en del av Windows Insider Program, slik at du får prøve nye funksjoner før de fleste andre. Du får også en stor guide om hvordan du beskytter deg mot spioner på pc-en, pluss mye mer.

3. september 2019


Har du lyst til å være blant de første som får prøve de nyeste funksjonene i Windows 10, har vi gode nyheter. 

Det er nemlig lett å melde på seg som testperson i Windows Insider Program, og da får du testet nye funksjoner før alle andre.

Du melder deg på Windows Insider Program i innstillingene i Windows 10. Alt som skal til er at maskinen din kjører Windows 10 og at du har en Microsoft-konto. Vi anbefaler likevel at du ikke velger å være testperson på en pc du er avhengig av til daglig, fordi du kan risikere at noen funksjoner blir ustabile.

I det nye nummeret av Komputer for alle får du en grundig guide som viser hvordan du kommer i gang. Du får også svar på de viktigste spørsmålene om Windows Insider Program.

> Du kan lese hele guiden i Fordelssonen (kun for abonnenter)

Fjern spioner fra pc-en

I det nye bladet får du også fem verktøy som beskytter pc og mobil mot hackere.

Hackerne bruker små programmer for å se deg i kortene, uten at du oppdager dem. Heldigvis kan du på få minutter sjekke om du er rammet og beskytte pc-en og mobilen mot spionasje.

Vi gir deg verktøyene og en stor guide, slik at du raskt og enkelt kan sikre deg mot spionene.

> Du finner guider og programmer fra det nye bladet i Fordelssonen. Herfra kan du som abonnerer også laste ned programmene.

I Komputer for alle 14/2019 får du også:

 • Stor test av eksterne harddisker med smarte funksjoner
 • Guide til fem verktøy som fjerner spioner fra mobil og pc, inkludert fire programmer og to apper som du finner i Fordelssonen
 • Tips om hvordan du får mer nytte av søkefeltet i Windows 10
 • Programmet Sweet Home 3D og en utførlig guide som viser hvordan du lager en digital versjon av stua og flytter møbler rundt på pc-skjermen.
 • Et smart program som hjelper deg å finne duplikater, altså filer som er lagret flere steder, og som enkelt og greit hjelper deg med å slette dem fra pc-en.
 • Syvende del av Google-skolen der vi ser nærmer på Google Foto (Som abonnent kan du lese de tidligere artiklene i Fordelssonen)
 • Masser av nyheter, tester og Spør oss-forum.

> Besøk Spør oss-forumet, her kan alle lese spørsmålene og svarene, men du må være abonnent for å stille spørsmål.

Slik får du Komputer for alle

Komputer for alle fås kjøpt i mange bladbutikker og kiosker.

Hvis du tegner abonnement nå, kan du lese hele bladet med det samme på mobil eller nettbrett med appen Wype. Du får også øyeblikkelig tilgang til Fordelssonen.

> Du kan prøve Komputer for alle fra 29 kroner. Du kan velge det tilbudet som passer best for deg – og få en personlig velkomstgave.

Som abonnent får du også:

 • Tilgang til vårt Spør oss-forum der du kan få svar på alle spørsmål om pc, internett og utstyr.
 • En gratis hjemmeside hos SimpleSite.
 • 50 GB gratis lagringsplass hos Keepit
 • Fri tilgang til Fordelssonen med over 300 programmer, videoguider, skrifttyper, bilder, spill og apper – ledsaget av brukervennlige trinn for trinn-veiledninger.
 • De nyeste testene av datamaskiner, smarttelefoner og annet it-utstyr i Testsonen.
 • Du kan også lese de ti siste utgavene av bladet på mobil, nettbrett og pc med magasinappen Wype.

Kanskje du er interessert i...