Bluetooth keyboard

Bruksanvisning til Bluetooth-tastatur

Sammen med abonnementet på Komputer for alle har du mottatt et smart Bluetooth-tastatur. Her finner du en norsk bruksanvisning til det trådløse tastaturet.

27. januar 2014

Med det nye Bluetooth-tastaturet ditt er det lettere å skrive tekst på et nettbrett, en smarttelefoner eller en helt vanlig pc. I den norske bruksanvisningen, som du finner her, viser vi hvordan du kobler tastaturet sammen med en iPhone/iPad, en telefon, et nettbrett med Android eller en pc med Windows 7 og 8. Bruker du Windows XP eller Vista, er det bare å følge bruksanvisningen for Windows 7. Framgangsmåten er den samme for eldre versjoner av Windows.

Sånn leser du bruksanvisningen

Bladformat: Du kan lese den norske bruksanvisningen ved å klikke på vinduet under. Det åpner en smart versjon av bruksanvisningen som er både flott og lett å lese. Hvis du leser bruksanvisningen på et brett, blir sidene automatisk tilpasset dette formatet.

PDF: Du kan også laste ned en PDF av bruksanvisningen og lese den rett i nettleseren - eller skrive den ut. Det er bare å klikke på knappen "Last ned bruksanvisningen her".

Kanskje du er interessert i...