Få gode tilbud i MoreShop – fordelsbutikken til Komputer for alle

Som abonnent på Komputer for alle får du mange praktiske og smarte ting til lavere priser i MoreShop.

Store leserrabatter på utstyr i MoreShop

Som abonnent på Komputer for alle er det penger å spare når du handler fra fordelsbutikken MoreShop. Det eneste du trenger for å benytte deg av rabattene, er abonnementsnummeret ditt.

1. mars 2021 av Rasmus Udsholt

Som abonnent på Komputer for alle får du tilgang til store rabatter på mange fine produkter. 

I fordelsbutikken MoreShop har vi nemlig samlet produktene nye lesere kan få i velkomstgave, og som abonnent på bladet får du også muligheten til å kjøpe disse produktene – til svært fordelaktige priser.

Abonnementsnummeret gir rabatt

I MoreShop kan du for eksempel kjøpe klokke, tastatur, Bluetooth-hodetelefon, nødlader og mye mer med store leserrabatter.

Alle kan handle i MoreShop, men hvis du logger deg inn med abonnementsnummeret ditt, får du tilgang til produktene med svært gode rabatter – noen ganger under halv pris!

Tegn et abonnement på Komputer for alle og få de gode tilbudene og rabattene på alt fra treningsklær til hodetelefoner.

Rabatt på verktøy og knivsett

Vi samarbeider med flere andre blader om MoreShop. Med abonnementet får du tilgang til alt fra laseravstandsmålere, infrarøde termometere, japanske knivsett, håndklær, løpeklokker, treningsklær og mye annet til sterkt reduserte priser.

Vi legger hele tiden til nye produkter, så vi anbefaler at du stikker innom butikken med jevne mellomrom. 

Her kan du se hvilke produkter vi tilbyr akkurat nå – husk å logge deg inn med abonnementsnummeret for å få de gode fordelsrabattene:

> Sjekk MoreShop her.

Kanskje du er interessert i...