Få gode tilbud i MoreShop – fordelsbutikken til Komputer for alle

Som abonnent på Komputer for alle får du mange praktiske og smarte ting til lavere priser i MoreShop.

Store leserrabatter på utstyr i MoreShop

Som abonnent på Komputer for alle er det penger å spare når du handler i MoreShop. Fordelsbutikken har gode tilbud på mye forskjellig elektronikk, som Bluetooth-høyttalere, WiFi-kontakter og nødladere. Du finner også mye fint til hjemmet, som krus, vaser og eksklusive knivsett.

3. oktober 2017 av Rasmus Udsholt

Som abonnent på Komputer for alle får du store rabatter på mange fine produkter.  

I vår fordelsbutikk MoreShop, har vi samlet mange av produktene som nye lesere får i velkomstgave. Som abonnent får du muligheten til å kjøpe disse produktene til svært gode priser.

I MoreShop kan du for eksempel kjøpe klokke, tastatur, Bluetooth-hodetelefon, nødlader og mye mer med store leserrabatter.  

Logg deg inn med abonnementsnummeret ditt og få tilgang til mange produkter med svært gode rabatter – noen ganger under halv pris!

Abonner på Komputer for alle og få store rabatter på alt fra sportsklær til hodetelefoner.

Gode priser på klær og knivsett

Vi samarbeider med flere andre blader om MoreShop. Med abonnementet får du alt fra Bluetooth-tastatur til droner, japanske knivsett, håndklær, løpeklokker, treningstøy og mye annet til sterkt reduserte priser.

Vi legger hele tiden til nye produkter, så vi anbefaler at du tar ta en titt i butikken med jevne mellomrom. Her kan du se hvilke produkter vi tilbyr nå – husk å logge deg inn med abonnementsnummeret for å få de gode fordelsrabattene:

Du kan spare opptil 50 % på mange av varene

I MoreShop kan du kjøpe:

  • Bluetooth-tastatur
  • WiFi-stikkontakt
  • Spionklokke med innebygd kamera
  • Knivsett fra Henrik Boserup
  • Arne Jacobsen salatbestikk
  • Stekepanne fra Fiskars
  • ...og mye, mye mer.

Kanskje du er interessert i...