iPad-keyboard

Skriv bedre på nettbrettet

Med et trådløst Bluetooth-tastaur skriver du både bedre og raskere eposter, meldinger og dokumenter på iPad-en eller nettbrettet.

14. november 2016 av Anders Daugaard

En av de mange gledene ved å eie et nettbrett er at det er lett både å transportere og bruke, men det er situasjoner da skjermtastaturet ikke er noen ideell løsning. Det kan for eksempel være hvis du ofte bruker nettbrettet til å skrive dokumenter, eposter og meldinger.

Da er et fysisk tastatur overlegent. Slik endrer du nettbrettet til en smart, liten bærbar pc.

Mange valgmuligheter

Det finnes et stort utvalg av trådløse Bluetooth-tastaturer i forskjellige størrelser, beregnet til både iPad og nettbrett.

Noen tastaturer er kompakte og har små taster, noen kan klappes sammen, slik at de er enkle å transportere, og andre igjen har taster i samme størrelse som en vanlig pc.

Det gjør det enkelt å finne et tastatur som passer nøyaktig til dine krav og dine fingre..

Du kan også bruke trådløse tastaturer med annet utstyr som har Bluetooth, for eksempel pc-er, mobiltelefoner, mediespillere og spillkonsoller.

Det er enkelt å koble til et Bluetooth-tastatur.

Slik gjør du på et Android-nettbrett:

Trinn 1. Slå på Bluetooth-tastaturet

Trinn 2. Slå på nettbrettet og gå til Innstillinger. Under Nettverksforbindelser trykker du på Bluetooth for å aktivere funksjonen. Nå får du opp en liste med forskjellige enheter.

Trinn 3. Trykk på tastaturets navn når det vises i listen over tilgjengelige enheter. Det kan også hende at du blir bedt om å taste inn en spesifikk kode på tastaturet. Avslutt ved å trykke Tilbake.

Trinn 4. Nå er Bluetooth-tastaturet koblet til nettbrettet.

Når du er ferdig med å bruke tastaturet, er det en fordel å slå av Bluetooth for å spare strømforbruket på nettbrettet.

> Skriv mye raskere på mobil og nettbrett

Kanskje du er interessert i...