Superscreen gjør smarttelefonen om til et nettbrett

Med Superscreen blir telefonen et nettbrett på 10,1 tommer.

© Superscreen

Superscreen gjør smarttelefonen om til et nettbrett

Nytt Kickstarterprosjekt: Snart kan du få en ekstern, trådløs skjerm til smarttelefonen – og da slipper du å nøye deg med et fem tommer stort bilde når du surfer eller strømmer film på mobilen.

18. april 2017 av Mathias Alsted Lund Flinck

Det er lite tilfredsstillende å se film på mobilskjermen, og det krever nesten kirurgisk presisjon å treffe de korrekte koblingene når du går inn på en hjemmeside med smarttelefonen.

Disse problemene løser det nye Kickstarter-konseptet Superscreen – det er en 10,1 tommer stor berøringsskjerm som virker som et nettbrett når du kobler den til smarttelefonen. 

Superscreen speiler det som skjer på telefonen, slik at du kan bruke enheten som et nettbrett og ha telefonen liggende på bordet foran deg.

10,1 tommer med mange funksjoner

Løsningen bruker en app, og du kan koble to trådløse enheter til skjermen. Slik får du glede av en 10,1-tommers skjerm med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler, i stedet for den lille mobilskjermen.

Superscreen har også USB C-inngang, minijack-plugg og Bluetooth. Den inneholder også en fingeravtrykksleser som kan synkroniseres med telefonen, hvis den også har en slik leser.

Superscreen er et prosjekt på folkefinansieringssiden Kickstarter, der du kan være med å gi bidrag og være blant de første som mottar produkter. 

Målet for innsamlingen er for lengst nådd – faktisk fikk selskapet bak Screensaver inn 2,5 millioner dollar mer enn de 50 000 de ba om. Det er forventet at de første produktene kommer på markedet i desember. 

Prisen er 299 dollar, eller cirka 2500 kroner.  

Kanskje du er interessert i...