DiskBoss gir deg raskere oversikt over innholdet på harddisken.

DiskBoss gir deg raskere oversikt over innholdet på harddisken.

Få mer plass på harddisken

Det kan være vanskelig å finne akkurat hva det er er som tar opp plass når harddisken begynner å bli full. DiskBoss løser problemet.

19. desember 2017 av Morten Skeldal Østergaard

Har du bilder, programmer eller videoklipp som tar så mye plass på harddisken at den er i ferd med å bli full? Er det kanskje derfor maskinen har blitt så treg?

Windows gir begrensede muligheter til å holde øye med hva det faktisk er som tar opp plass på harddisken. Da er godt å ha det lille programmet DiskBoss, som gir full oversikt med det samme.

Programmet finner filene som tar plass

DiskBoss finner raskt de største filene på harddisken. Det er til og med lett å se hvilken filtype som er den største synderen, slik at du for eksempel kan slette noen av de store videoklippene som tar opp plass, men som du allerede har kopiert til en ekstern harddisk, eller som du kanskje ikke har bruk for lenger.

Som abonnent på Komputer for alle kan du laste ned DiskBoss fra Fordelssonen

Her finner du også en veiviser til programmet. Du kan også lese mer om funksjonene i DiskBoss i den nyeste utgaven av Komputer for alle. 

Få oversikt over harddisken

DiskBoss er et program med mange funksjoner. I bladet viser vi hvordan du finner store filer på harddisken, slik at du kan slette dem og skaffe deg mer plass&.nbsp;

Tegner du et abonnement nå, kan du lese artikkelen og de ti siste utgavene av bladet på mobilen eller nettbrettet med appenWype.

Du får også tilgang til Fordelssonen, der du finner flere enn 300 sikre programmer til pc-en. 

Kanskje du er interessert i...