Tre gode forslag til hodetelefoner i forskjellige prisklasser.
Julegaveidé

Er du på utkikk etter hodetelefoner du kan gi bort i julegave, har vi tre gode tips i forskjellige prisklasser.

© Shutterstock

3 gode hodetelefoner i forskjellige prisklasser

Er du ute etter en hard julegave, er nye hodetelefoner et opplagt valg og noe alle har bruk for. Her har du tre modeller i forskjellige prisklasser.

21. november 2017 av Christian Slot

Det er på tide å gå på nettet og jakte julegaver. Er du ute etter noe i elektronikkkategorien, er hodetelefoner et sikkert tips.

Det finnes mengder av modeller på markedet, men det kan være vanskelig å skille mellom klinten og hveten. Her har du våre forslag til hodetelefoner i forskjellige prisklasser. De vil kunne glede hvem som helst når ribben er fortært og det er tid for å åpne pakker.

> Les siste nytt om lyd-utstyr her

1. Plantronic BackBeat 500

Pris: 749 kroner

Plantronic BackBeat 500

Plantronic BackBeat 500 gjorde det godt i testen til Komputer for alle. 

© Plantronic

Det trådløse hodesettet BackBeat 500 faller generelt i god jord hos anmelderne, og vi ga hodesettet karakteren 9,2 i vår test

Settet er lett og gir god lyd for en relativt lav pris. BackBeat 500 har imidlertid verken passiv eller aktiv støydemping.

Les mer om Plantronic her

2. Bowers & Wilkins P5 Wireless

Pris: 1998 kroner - spar 800,-

Bowers & Wilkins P5 Wireless

Hodetelefonen Bowers & Wilkins P5 Wireless gir knallgod lyd for rundt 1000 kroner. 

© Bowers & Wilkins

Er du ute etter en relativt rimelig hodetelefon til en som er opptatt av god lyd, er B&W P5 Wireless et godt alternativ. 

Her får du en fantastisk klar og detaljert lyd med en godt avstemt bass. P5 Wireless får også skryt for ergonomien – selv om det kanskje ikke ser slik ut ved første øyekast.

Les med om B&W her

3. Sony MDR-X1000

Pris: 2690 kroner

Sony MDR-X1000

Sony MDR-X1000 er ikke billig, men du får god valuta for pengene.

© Sony

Har du litt ekstra å rutte med til årets julegaver, eller hvis du har lyst til å skjemme bort deg selv, bør du se nærmere på Sony MDR-X1000. 

Her får du nemlig alt; lyd i toppklasse, god støydemping og ikke minst lang batteritid. Her presenterer Sony et hodesett som utfordrer langt dyrere modeller på markedet, og MDR-X1000 ligger helt på topp i anmeldelser og tester.

Les mer om hodetelefoner fra Sony her

Kanskje du er interessert i...