Beep

Ny musikk på gammelt anlegg

Ny mobil enhet lar deg spille musikk fra smartmobilen på stereoanlegget ditt over trådløst nett.

22. februar 2014

Den lille dingsen heter Beep, får strøm fra en USB-port og har en minijackutgang med både optisk digitalt og analogt signal. Når du har koblet den til anlegget, er det bare å hente firmaets app til telefonen og koble deg til over det trådløse nettverket. Dermed kan du spille all musikken du har på telefonen.

Den lille enheten gir deg også muligheten til å koble til flere telefoner. Hvis en gjest har lyst til å spille noe musikk for deg fra telefonen sin, er det like enkelt. Hver Beep-enhet fungerer bare med det anlegget den er koblet til. Hvis du har flere anlegg og en Beep koblet til hver, kan de synkroniseres. Du kan også styre alle høytalerne i huset fra telefonen din og spille forskjellig musikk i de forskjellige rommene.

Beep skal levere de første enhetene på høsten med en pris på rundt 600 kroner. Foreløpig kan de bare forhåndsbestilles hvis man bor i USA, men det er ikke umulig at det snart går an også i Europa.

Firmaet håper at de i fremtiden kan selge teknologien sin til produsenter av stereoanlegg, som så kan bygge det inn i produktene sine.

Kanskje du er interessert i...