Repair_komno_132012

Rydd opp i Windows

Får du kryptiske feilmeldinger når du starter Windows? Er ikke datamaskinen din like kjapp som den en gang var? Da trenger du å rydde grundig opp i registerdatabasen.

8. september 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du rydder opp i Windows.

Den såkalte registerdatabasen inneholder tusenvis av innstillinger til installerte programmer, Windows-oppsett og filplasseringer. Databasen fungerer som en oppskriftsbok som Windows kikker i hver gang du slår på pc-en eller forandrer på en innstilling. Uten den har du ikke noe operativsystem.

Problemet er at det etter hvert oppstår feil og mangler i de ulike oppføringene i registerdatabasen – ofte som en følge av at du har avinstallert programmer som glemmer å fjerne innstillinger i databasen. I praksis vil Windows derfor søke forgjeves etter filer som ikke lenger eksisterer, eller forsøke å endre på innstillingene i programmer som du for lengst har slettet fra pc-en.

De mange feilene som over tid oppstår i databasen, kan også virke inn på pc-ens hastighet, siden Windows vil bruke tid på å lete etter noe som ikke lenger eksisterer. Med programmet Glarysoft Registry Repair kan du gi registerdatabasen en grundig overhaling og få slettet de ugyldige innstillingene. Det tar ikke programmet mer enn et par minutter å feie gjennom tusenvis av oppføringer.

Last ned Glarysoft Registry Repair her

Kanskje du er interessert i...