5 produktnøgler komno 072016

Finn produktnøkkelen til Windows 10

Nå er det lett å finne de skjulte produktnøklene til Windows og Office, og de trenger du hvis du vil installere programmene på nytt. Det er spesielt praktisk hvis du har oppgradert gratis til Windows 10 fra en tidligere Windows-versjon og derfor ikke har produktnøkkelen liggende.

3. mai 2016

Når du installerer Microsoft-programmene Office og Windows, må du oppgi en produktnøkkel på 25 tegn adskilt av bindestreker. Produktnøkkelen følger med i esken når du kjøper Office-pakken og står gjerne på en etikett på undersiden av en ny bærbar pc med forhåndsintallert Windows.

Du trenger altså denne produktnøkkelen hvis du på et eller annet tidspunkt skal installere et av disse programmene på nytt. Har du mistet den, må du pent kjøpe en ny Office-pakke. Det er det lett å unngå hvis du bruker programmet ProduKey, som ligger i Fordelssonen til Komputer for alle. ProduKey viser øyeblikkelig produktnøklene for Windows og en eventuell Office-pakke så snart du åpner programmet. Dermed kan du lagre eller skrive ut produktnøkkelen, slik at den ligger klar når eller hvis du vil installere Office eller Windows på nytt.

I denne artikkelen viser vi hvordan du bruker det smarte programmet.

> Last ned ProduKey

Kanskje du er interessert i...