Gratis oppgradering fra Windows 10 S

Microsoft lar brukere oppgradere Windows 10 S gratis

Hvis du har kjøpt en pc med Windows 10 S, kan du snart oppgradere til den vanlige fullversjonen av Windows 10, helt gratis. Les mer om endringen her.

Dette er godt nytt for deg som har kjøpt en pc med Windows 10 S, men som ikke er fornøyd med begrensningene i dette systemet. Snart kan du nemlig oppgradere gratis til den vanlige fullversjonen av Windows 10. Det skriver Microsoft i en ny blogg om operativsystemet.

Windows 10 S ble lansert i fjor. Det er en Windows-versjon som bare kan bruke verifiserte apper fra Microsoft Store. Ifølge Microsoft gir det bedre ytelse og batteritid. Ulempen er at du ikke kan bruke programmer som finnes på diverse hjemmesider eller på Komputer for alles Fordelssone.

Det betyr at det er mange sikkerhetsprogrammer og andre nyttige programmer som ikke kan brukes i Windows 10 S. Nå vil imidlertid Microsoft gjøre det mulig å oppgradere gratis til det vanlige Windows 10, hvis du ønsker det. 

> Les alt om Windows 10 her

Windows 10 i S Mode

Fra den neste oppdateringen av Windows 10 vil Windows 10 S skifte navn. I stedet vil det hete Windows 10 i ”S Mode” – altså i S-tilstand. Operativsystemet vil likevel fungere på nøyaktig samme måte. Ifølge Microsoft skjer endringen fordi brukerne var forvirret over navngivningen av Windows 10 S.

Hvordan brukerne skal bli mindre forvirret nå, når det heter Windows 10 i S Mode, sier imidlertid Microsoft-bloggen ingenting om om.

Prøv 1 nummer av Komputer for alle og full tilgang til Fordelssonens over 300 programmer for bare 29 kroner. Les mer her. 

Kanskje du er interessert i...