I Fordelssonen finner du alle delene i serien om Windows 11, og vi legger til nye deler fortløpende. Du kan laste dem ned i PDF-format og lagre dem på pc-en.
Windows 11:

I Fordelssonen finner du alle delene i serien om Windows 11, og vi legger til nye deler fortløpende. Du kan laste dem ned i PDF-format og lagre dem på pc-en.

Slik bruker du Windows 11

Har du lest alle delene i den store serien vår om Windows 11? Hvis ikke kan du gå til Fordelssonen. Der har vi nemlig samlet alle delene for deg.

I Komputer for alle nummer 07/2022 startet vi en ny, stor serie om Windows 11, og målet er å dekke alt i det nye operativsystemet.

I denne serien kan du lese om både særtrekkene som gjør Windows 11 annerledes enn tidligere versjoner, og om funksjoner og programmer som tross alt ikke har forandret seg så mye.

Les alt om Windows 11

I de første delene gir vi deg en oversikt over de viktigste elementene i Windows 11: skrivebordet, startmenyen, låseskjermen og den nyutformede innstillingsmenyen. 

Vi viser også hvordan du finner og bruker de viktigste innstillingene på pc-en, uansett om de fortsatt finnes i Kontrollpanel eller er flyttet over i de nye innstillingene. 

I hver del lærer du alt om Windows 11s mange funksjoner, programmer og de tingene du kan bruke pc-en til når den er utstyrt med Windows 11.

Les alle delene i Fordelssonen

Vi legger fortløpende ut nye deler i Fordelssonen samtidig som nye utgaver av Komputer for alle sendes ut. For øyeblikket finner du altså seks deler i Fordelssonen.

Last ned alle delene av serien om Windows 11 i Fordelssonen her

Skriv ut eller lagre delene

Delene i serien om Windows 11 ligger i Fordelssonen i PDF-format, som du enten kan laste ned og lagre på pc-en eller skrive ut på skriveren hvis du vil lage et eget Windows 11-hefte.

Du kan også lese den nyeste delen i serien – del seks – i Komputer for alle 12/2022, som er ute nå.

Kanskje du er interessert i...