HP Sprocket er en miniskriver som får plass i lommen
HP Sprocket

Med HP Sprocket kan du skrive ut bilder fra mobilen så snart du har tatt dem.

© HP

HP Sprocket: Smart miniskriver i lommeformat

HP har kommet med en oppdatert modell av skriveren HP Sprocket. Skriveren er så liten at du kan ta den med i en (stor) lomme og skrive ut bilder fra mobilen med det samme.

3. desember 2018 av Morten Skeldal Østergaard

HP har kommet med en ny utgave av den lille mobile skriveren HP Sprocket. Navnet er HP Sprocket 2nd Edition.

Miniskriveren er ikke større enn at du kan ha den med i en stor lomme.

Med den kan du skrive ut bilder og annet fra smarttelefonen via Bluetooth.

Nytt er det at HP Sprocket 2nd Edition nå kan deles mellom flere brukere, det vil si at alle kan ta utskrifter direkte fra telefonene sine.

I en app som brukes sammen med HP Sprocket, kan du også opprette et delt fotoalbum, slik at venner kan se bildene du har tatt i løpet av dagen.

HP Sprocket

Miniskriveren HP Sprocket finnes i flere utgaver. Her er det Plus-versjonen som skriver ut på litt større papir. Papiret har selvklebende bakside, slik at det er lett å feste bildene på veggen eller i et fotoalbum.

Store bilder fra liten skriver

Hvis du gjerne vil skrive ut større bilder, kan du få Sprocket-appen til å dele opp bildet i flere deler og skrive ut ett om gangen. Etterpå kan du sette dem sammen som et stort puslespill.

Vi vet ennå ikke når HP Sprocket 2nd Edition er tilgjengelig i Norge, men det skjer trolig før jul, og prisen blir sannsynligvis rundt 1500 kroner. 

HP Sprocket 2nd edition

Med "tile mode" i den nye HP Sprocket 2nd Edition kan du dele et bilde opp i fire eller seks felter, og deretter skrive ut bildet i større format.

Stor skrivertest i Komputer for alle

Er du på utkikk etter en skriver i en annen vekt- og prisklasse, kårer vi den beste fotoskriveren i Komputer for alle nummer 18/2018.

Testvinneren leverer de beste utskriftene vi noen gang har sett fra en hjemmeskriver.

Kjøp bladet i nærmeste kiosk, eller tegn abonnement i dag og les bladet med det samme på mobil, nettbrett eller pc med appen Wype. Her kan du også lese de 12 siste utgavene av Komputer for alle.

> Du kan få tilgang til testen for kun kroner 29,-. Se alle tilbudene våre her. 

I videoen under ser du hvordan den smarte HP Sprocket-skriveren fungerer:

Kanskje du er interessert i...