5_stortest_komno_182014

Skriv ut trådløst fra pc og mobiltelefon

Vi har testet seks trådløse alt-i-ett-skrivere, som kan kopiere, skanne og printe ut fra alle pc-er og mobile enheter på nettverket.

10. desember 2014

Vi har testet seks multifunksjonsskrivere som har et innebygd, trådløst nettverkskort og utallige, lure funksjoner. Du slipper unna kabelrot, og du kan sette skriveren akkurat der du vil, så lenge den har kontakt med hjemmenettverket ditt.

Hvis du stort sett bruker skriveren til å skrive ut kladd, epost og kanskje oppskrifter og annen informasjon fra nettsider, er ikke utskriftskvaliteten så viktig. Men hvis du vil gjøre det mulig å skrive ut i høy kvalitet fra alle pc-ene og de mobile enhetene dine, syns vi at det er verdt å ofre litt mer på en alt-i-ett-skriver, som kan gjøre alt og i tillegg kobles trådløst til hjemmenettverket. Og det er ikke bare utskrifter de kan brukes til. Du kan sette en alt-i-ett-skriver til å kopiere eller skanne noe og deretter få sendt et digitalisert dokument eller bilde rett til en pc, et nettbrett eller en smartmobil på det samme nettverket. Du kan til og med lagre filene på nettlagringstjenesten din hvis du har installert riktig app fra skriverprodusenten på den mobile enheten din.

> Les alt om skrivere her

Kanskje du er interessert i...