epson printer

Tre gode skrivertips

Blekk til skrivere er dyrt, så det er penger å spare på å holde liv i blekkpatronene så lenge som mulig. Her er tre tips som hjelper deg å utnytte dem til siste dråpe.

3. oktober 2016

Tips 1: Trim skriveren Du bør aktivere skriveren og skrive ut en side av og til. Undersøkelser viser nemlig at blekket tørker i patronen hvis det går lang tid mellom hver gang skriveren er i bruk.

Du behøver ikke skrive mange sider, men en enkelt side med litt tekst og farge en gang i uken kan spare deg for utidige innkjøp.

Tips 2: Bruk riktig skrift Skrifttypene du velger er avgjørende for hvor mange sider du får ut av blekkpatronene. En særlig blekksparende skrift finner du her her, men du kan også velge en standardskrift som ikke bruker for mye blekk.

Garamond og Times New Roman er blant de mest besparende, mens fonter som Verdana og Tahoma er blant dem som bruker mest blekk.

Tips 3: Skriv bare ut de sidene du trenger Det er ingen grunn til å skrive ut alle sidene et dokument hvis du bare trenger én. Skriv bare ut den siden du trenger, så slipper du å bruke masse blekk på sider som går rett i papirkurven.

Last ned artikkelen og les vår store test av alt i ett-skrivere.

Kanskje du er interessert i...