3 morsomme juledingser til USB-inngangen

Med en julelys i USB-inngangen har du pyntet skrivebordet til jul.

3 morsomme juledingser til USB-inngangen

Julen kommer ubønnhørlig nærmere. Hvorfor ikke ta den helt ut og pynt pc-en også? Her er tre morsomme dingser du kan plugge i USB-inngangen og skape julestemning på skrivebordet.

29. november 2017 av Henning Dadkhah Rasmussen

Hvis du liker stemningen som kommer med julen, og ikke minst all julepynten, kan du nå lage enda mer stemning med morsomme dingser til pc-en. USB-inngangene på pc-en kan brukes til med enn nyttige ting som skrivere og datamus.  

Det er nemlig en forsyningsspenning på fem volt i inngangene, og den kan brukes til morsom julepynt som skaper stemning på kontoret.

Her er tre forslag til julemoro som kan plugges rett i USB-inngangen.

Lysende juletre – 10 cm

3 morsomme dingser til USB-inngangen

Et lysende tre i USB-inngangen skaper julestemning på hjemmekontoret

Dette flotte juletreet fra Coolstuff.no koster 89 kroner og endrer farger automatisk. Du kan for eksempel ha det fargerike treet stående på arbeidsbordet og lyse opp i vintermørket.

> Les mer om nytt utstyr til pc-en

Gledelig julemusikk

3 morsomme dingser til USB-inngangen

Synes du julemusikk er fint og vil gjerne glede kolleger med det, kan du prøve denne snømannen som fornøyd synger julen inn mens han bytter farger – men spør gjerne de samme kollegene om det er greit før du fyrer opp USB-snømannen ...

Dette interessante stykket julepynt får du fra brando.com til under hundrelappen.

Gi et gavekort på Komputer for alle – spennende lesestoff og programmer som sikrer pc-en mot virus og annen skadevare. Du får et gavekort for bare 249 kroner!

Lyslenke med dekorative stjerner

3 morsomme dingser til USB-inngangen

En lysslynge med små herlige stjerner som ligger ved siden av pc-en og minner om at det snart er jul – og ikke minst nyttårsaften! Varm opp med billig moro fra Clas Ohlsson – koster bare 50 kroner. 

Les også: Se gamle julekalendere

Kanskje du er interessert i...