KOM_170786-NR12_S_tagprogrammermed

Solide verktøy til minnepinnen

Programmer som kan fraktes på en minnepinne, gir deg rask og enkel tilgang til tekstbehandling, musikkredigering og mange andre verktøy når du er på farten.

21. august 2013

For de fleste pc-brukere kan det være en stor utfordring å jobbe på en fremmed pc. Skrivebordet er annerledes, det er vanskelig å finne fram, og viktigst av alt – maskinen har ikke de programmene som du er vant til å bruke.

Men uansett om du sitter på en internettkafé, låner en pc på et hotell i Syden eller du bare skal hjelpe naboen med et dataproblem, har du alltid en USB-port tilgjengelig. Og siden noen programmer faktisk er utviklet for å kjøres rett fra en minnepinne, kan du fort føle deg hjemme. Det er bare å ta med deg de mest nødvendige programmene dine på en minnepinne. Mobile programmer, som de tjue vi gir deg i denne artikkelen, har den fordelen at de ikke må installeres på den fremmede pc-en før de kan kjøres. I stedet klikker du bare på EXE-fila og kjører programmet uten å etterlate spor. På engelsk heter det som regel en ”portable edition” av programmet. Når du er ferdig med å bruke programmet, slår du det bare av og fjerner minnepinnen fra pc-en.

På cd-en som følger med bladet, får du fire solide programpakker som dekker mange forskjellige behov. Verktøypakken, redningspakken, multimediepakken og kontorpakken utgjør til sammen et komplett reisekit. Du kan ta med deg alt sammen på en minnepinne når du skal på tur.

Kanskje du er interessert i...