usb_komno_112012

Stor test av USB 3.0-minnepinner

Med de nyeste minnepinnene får du masse lagringsplass og lynrask overføringshastighet. Vi har samlet 11 av dem, og testen vår viser at du bør tenke deg godt om før du kjøper en USB 3.0-minnepinne.

14. oktober 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om de nyeste minnepinnene.

Det er ingen grunn til å kaste bort tiden med å vente på filoverføringer. Ta farvel med de langsomme, gamle minnepinnene som uansett aldri har plass til alle de filene du trenger. Få deg heller en som støtter den nyeste standarden USB 3.0 og gir deg overføringer i ekstremt høy hastighet. I denne testen har vi fått tak i til sammen 382 gigabyte flashminne fordelt på 11 nye og raske minnepinner med en kapasitet på fra 16 til 64 GB. Testen avslører at det er store forskjeller på ytelsen.

Hastighetene avhenger ikke bare av at datamaskinen din er utstyrt med en USB 3.0-port. Det har også betydning hvilken teknologi den enkelte minnepinnen bruker. De raskeste i testdeltakerne bruker flere kanaler til dataoverføringen for å utnytte den nye USB-standarden fullt ut. Men uansett går det veldig mye raskere å kopiere bilder, film og andre filer i forhold til det du er vant til. Hvis alt fungerer på beste måte på pc-en din, kan du med de raskeste minnepinnene få overført data til pc-en mer enn sju ganger raskere enn med en USB 2.0-minnepinne.

Kanskje du er interessert i...