avast 2014

Ny oppdatering til gratis antivirus

Som vanlig kommer det nye oppdateringer til antivirusprogrammer mot slutten av året, og gratisversjonen til Avast er ikke noe unntak.

11. november 2013

Som vanlig kommer det nye oppdateringer til antivirusprogrammer mot slutten av året, og gratisversjonen til Avast er ikke noe unntak.

Ny design og forbedret brannmur er de klareste forbedringene i oppdateringen av Avasts gratisversjon. Antivirusprogrammet har også et advarselssystem mot forsøk på phishing, så når andre brukere advarer mot trusler, blir det formidlet til deg hvis du er i ferd med å gå inn på en farlig nettside.

Avast Free Antivirus har i lang tid vært et av de antivirusprogrammene vi anbefaler, og det vil vi fortsette med etter oppdateringen. Programmet har blant annet klart seg utmerket i de siste testene til AV-test, og du slipper å betale en eneste krone for å få virusbeskyttelse og en innebygd "politimann" i nettleseren som advarer deg mot sider som kan være farlige. I tillegg unngår du å bli sporet av for eksempel Google med ”Do not track”-funksjonen.

I den første uka du har Avast Free Antivirus 2014, får du muligheten til å teste den fulle betalingsversjonen. Den kan, i tillegg til alt det gratisutgaven kan, også sikre deg når du handler på nettet eller bruker nettbanken.

Etter prøveperioden blir du sendt rett videre til gratisutgaven. Hvis ikke den dekker sikkerhetsbehovene dine, kan du velge å oppgradere til en av betalingspakkene. Det koster alt fra 349 til 549 kroner i året. 

Kanskje du er interessert i...