Handleliste-app Todoist
App:

Med appen Todoist på mobiltelefonen blir det lettere å holde styr på handlelisten og mye annet i hverdagen. 

© Todoist

Smart app gjør handlelisten digital

Bruker du fortsatt de små, gule papirlappene som krøller seg i innerlomma når du skal skrive handleliste? Da er det på høy tid at du blir kjent med verktøyet Todoist.

20. desember 2022 av Niklas Ernst

Vi har alle stått i butikken og lett febrilsk etter handlelisten når vi skal kjøpe mat til familien. Du skrev den på en liten lapp som ble krøllet sammen i lomma, der den aldri blir funnet igjen.

LES OGSÅ: Redd gamle bilder på rekordtid med genial app

Scenarioet ovenfor kjenner vi alle. Uansett om det er en handleliste, en ønskeliste eller en liste over ting du skal rekke, så pleier vi å skrive ned informasjonen på et lite papirark som gjerne blir borte.

Det finnes imidlertid en enkel løsning, nemlig mobiltelefonen din og en app som Todoist, der du enkelt kan lage lister og notater. Du kan til og med koble den til kalenderen eller e-posten din, slik at du kan samle alle oppgavene dine på ett sted.

Ha alltid handlelisten for hånden

Det smarte ved å skrive listene og notatene dine i en app som Todoist, er at du alltid har tilgang til dem. Enten du sitter ved datamaskinen, står med mobiltelefonen eller befinner deg i et helt annet land, har du alltid notatene dine for hånden.

Det krever bare at du har internettforbindelse og enten bruker appen eller nettversjonen av Todoist.

LES OGSÅ: Slik oppdaterer du apper på telefonen

Alle endringer du gjør på den ene enheten, blir også endret på de andre enhetene. Det betyr at du kan sitte hjemme ved datamaskinen og skrive en handleliste eller en oversikt over hagearbeid som skal gjøres.

Og når du er ferdig, slår du bare av datamaskinen og tar med deg telefonen. 

Todoist gjør det enkelt å huske alt

Når du gjør endringer på datamaskinen, blir de automatisk lagret på telefonen. 

© Todoist

Merk fullførte oppgaver fortløpende

Når du står i butikken eller i hagen, så ligger alle lister og oppgaver du opprettet på datamaskinen allerede på telefonen, og du kan løpende huke av for varene etter hvert som du legger dem i handlekurven.

Du finner Todoist til Android her og til iOS her, og i det nye nummeret av Komputer for alle viser vi hvordan du bruker appen til å få kontroll på alle lister og oppgaver.

Du kan allerede nå lese artikkelen digitalt i Fordelssonen her

Kanskje du er interessert i...